in

Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι: Έτσι είναι – Selfie φωτογραφία στο κρεβάτι χώρις ίχνος μακιγιάζ

Η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι (Rosie Huntington-Whiteley) είναι Βρετανίδα μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1987 στο Πλύμουθ της Αγγλίας. Έγινε γνωστή στο χώρο της μόδας ως μοντέλο, και έχει συνεργαστεί με πολλές εταιρείες όπως η Victoria’s Secret, Burberry, Ralph Lauren και Dolce & Gabbana.

Η Ρόζι κατάφερε να κάνει το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο το 2011, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία “Transformers: Dark of the Moon”. Επίσης, εμφανίστηκε στο “Mad Max: Fury Road” το 2015.

Διαφήμιση

Εκτός από την καριέρα της ως μοντέλο και ηθοποιός, η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι είναι επίσης επιχειρηματίας. Το 2018, ιδρύθηκε τη δική της εταιρεία καλλυντικών, την Rose Inc.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, έχει λάβει αρκετά βραβεία και τιμητικές διακρίσεις, όπως το βραβείο “Model of the Year” στα Elle Style Awards το 2009 και το “Top Style Icon” στα Harper’s Bazaar Women of the Year Awards το 2012.

Στην προσωπική της ζωή, η Ρόζι είναι παντρεμένη με τον Βρετανό ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ (Jason Statham) ενώ έχουν σχέση από το 2010 τότε που ήταν 23 μόλις ετών. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά!

Η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τα social media και είναι επίσης γνωστή για τη στήριξή της σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και πρωτοβουλίες που αφορούν την υγεία, την εκπαίδευση και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Είναι επίσης πρέσβειρα της οργάνωσης UNICEF Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ έχει υποστηρίξει εκστρατείες όπως η “Save the Children” και η “Breast Cancer Care”.

Το διάσημο μοντέλο πριν από χρόνια όταν ξεκίνησε όλο αυτό μοιράστηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram την παρακάτω selfie, συμμετέχοντας έτσι στην #WakeUpCall καμπάνια, που στόχο έχει να βοηθήσει χιλιάδες παιδιά που υποφέρουν λόγω της κρίσης στην Συρία.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Τζούλια Λέσκοβα: Σε ταξιδεύει σε εξωτικά μέρη, βάζει βγάζει μαγιό και σου δείχνει τη σκοτεινή πίσω όψη της

Kasey Hechtkopf: Περιμένει στο παράθυρο σα πιστή Πηνελόπη με γυμνά οπίσθια και αφήνει στάχτες πίσω της