in

Sandra Bullock: Τιμά το κόκκινο χαλί με ροζ πριγκιπική τουαλέτα, για την πρεμιέρα του «Lost City»

Η Sandra Bullock είναι γνωστή για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Αυτή τη φορά μας μάγεψε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας ‘The Lost City’, στην οποία παρευρέθηκε και η αδελφή της, Gesine Bullock-Prado.

Λίγες είναι η φορές που έχουμε δει την αδελφή της διάσημη ηθοποιού, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ αγαπημένες, έχουν πολύ στενές σχέσεις και μάλιστα έχουν δουλέψει και μαζί στο παρελθόν.

Η Bullock ήταν διαχρονική κομψή, επιλέγοντας για την περίσταση μια υπέροχη Elie Saab Haute Couture τουαλέτα, σε ροζ αποχρώσεις, από την κολεξιόν για το Καλοκαίρι 2022. Συνδύασε αυτή την εκπληκτική δημιουργία με ένα μαύρο blazer, ενώ η αδελφή της, που είναι πολύ επιτυχημένη σεφ στην Αμερική, επέλεξε ένα κλασικό μαύρο σικ φόρεμα.

Διαφήμιση

Οι αδελφές μεγάλωσαν μαζί και από τότε είναι αχώριστες. “Μεγαλώσαμε με τόσο ασυνήθιστο τρόπο που μάθαμε να είμαστε κλειστοί άνθρωποι. Και όταν είσαι πολύ κλειστός άνθρωπος, η οικογένεια γίνεται ολοένα και πιο σημαντική. Είναι οι μόνοι με τους οποίους θέλεις να μοιραστείς ορισμένα πράγματα.”, ανέφερε σε συνέντευξη της στο παρελθόν η Bullock.

Αυτό που της βοήθησε να έχουν πάντα καλές σχέσεις, με λίγους τσακωμούς, είναι η μεγάλη διαφορά ηλικίας. “Εγώ ήμουν μια ενοχλητική μικρή αδελφή. Όταν επιτέλους μεγάλωσα και έκλεισε λίγο η διαφορά ηλικίας, στο λύκειο, ήρθαμε ουσιαστικά πολύ κοντά”.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μανικιούρ: Τα kintsugi νύχια ανεβαίνουν στις τάσεις για την Άνοιξη

Demi Rose: Στην Καραϊβική λιάζεται γυμνή και μοιράζει εγκεφαλικά