in

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το τρυφερό βίντεο με τον σύντροφό της και μέλλοντα σύζυγό της

Ρομαντικές στιγμές βιώνει η εκρηκτική influencer

Τον απόλυτο έρωτα ζει η Δήμητρα Αλεξανδράκη! Παρόλο που δεν έχει αποκαλύψει ποιος είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της, την Κυριακή 27/2 δημοσίευσε στα Insta Stories της ένα τρυφερό βίντεο μαζί του.

Το ζευγάρι βγήκε βόλτα στην Κηφισιά, με την διάσημη influencer να τραβά ένα γλυκό βίντεο, διάρκειας μόλις τεσσάρων δευτερολέπτων, με τα χέρια τους, στο οποίο φαίνονται καθαρά οι βέρες αρραβώνων τους.

Διαφήμιση

Στο εν λόγω βίντεο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο αγαπημένος της, για τον οποίο το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι τον λένε Δημήτρη και είναι επιχειρηματίας, αγγίζουν τρυφερά τα χέρια τους, ενώ ένα σκυλάκι βρίσκεται ανάμεσά τους.

Η σχέση αυτή από ότι φαίνεται θα έχει μέλλον, αφού η μελαχρινή καλλονή έχει γνωστοποιήσει πως ο Δημήτρης της έχει κάνει πρόταση γάμου και σκοπεύουν να παντρευτούν τους επόμενους μήνες.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Amelia Gray Hamlin: Σέξι και προκλητική, με ροζ λάτεξ σύνολο στο Μιλάνο

Anastasiia Lenna

Anastasiia Lenna: Η Μις Ουκρανία πήρε στα χέρια της όπλο, πολεμώντας στο μέτωπο ενάντια στην Ρωσία