in

Πασχάλης Τερζής: Παρών σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Λακκιά Θεσσαλονίκης – Δες φωτογραφίες

Το τελευταίο διάστημα, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης έχει αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας

Τα τελευταία χρόνια, ο Πασχάλης Τερζής έχει επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Ζει πλέον στη Βόρεια Ελλάδα και τη Δευτέρα 9/5 παρακολούθησε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου των παλαίμαχων της Νίκης Πολυγύρου και των βετεράνων του Ηρακλή, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο χωριό Λακκιά της Θεσσαλονίκης.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο σπουδαίος ερμηνευτής, ο οποίος είναι 73 ετών, φωτογραφήθηκε με τους παίκτες των δύο ομάδων, με τον αθλητικό σύλλογο Νίκη Πολυγύρου να δημοσιεύει τα σχετικά στιγμιότυπα στο Facebook και να τα συνοδεύει με τα εξής λόγια:

Διαφήμιση

«ΝΙΚΗ Παλαίμαχοι | Ηρακλής Θεσσαλονίκης

Φιλική αναμέτρηση έδωσαν οι παλαίμαχοί μας, με την ομάδα του Ηρακλή, στη Λακκιά Θεσσαλονίκης, ενώ με την παρουσία του τίμησε την συνάντηση ο ανυπέρβλητος Πασχάλης Τερζής.

Τα δύο ιστορικά σωματεία Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης διατηρούν άριστες σχέσεις, σε όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης ιστορίας τους, με δεσμούς που κρατάνε περισσότερα από 70 χρόνια και αυτό επιβεβαιώθηκε με ακόμα μια φιλική αναμέτρηση. 💚🙏

Ραντεβού με όλους στη μεγάλη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης, στις 19:00, στο Δημαρχείο Πολυγύρου, για την ανάδειξη του Νέου ΔΣ!

Οι παλαίμαχοί μας θα είναι εκεί και πρέπει να είμαστε όλοι μας, ώστε να παραμείνει το ίδιο υψηλό επίπεδο του Συλλόγου σε όλους τους τομείς και άσβεστη η διαχρονική αγάπη στην ομάδα! 💚🙏».

Όπως μπορείς να δεις στις εν λόγω φωτογραφίες, ο Πασχάλης Τερζής πόζαρε χαμογελαστός με τους παίκτες της ομάδας, κρατώντας ένα μπαστούνι. Πιθανότατα αντιμετωπίζει κάποια δυσκολία στο περπάτημα ή απλά κουράζεται εύκολα. Παρόλα αυτά, ο αγαπημένος, λαϊκός τραγουδιστής δείχνει ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Aλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το νέο βίντεο με το κομψό μπικίνι, στο χρώμα του πάθους, θα ανεβάσει τη διάθεσή σου στα ύψη

The Voice – Joanne: H νόσος Στάργκαρντ, η υπέροχη σχέση με τους γονείς της και η επιθυμία της να διαγωνιστεί στη Eurovision