in

Rihanna: Θα τολμήσεις και εσύ να φορέσεις see-through ρούχα;

Η τάση της μόδας είναι τα see-through ρούχα και έχει μεγάλη σημασία να νιώθεις άνετα στο σώμα σου και να τα φοράς με σιγουριά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τραβήξεις τα βλέμματα με τα διάφανα ρούχα σου, όπως και να τα συνδυάσεις και αυτό χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

H τραγουδίστρια και μεγιστάνας του μακιγιάζ Rihanna υιοθέτησε την τάση και φόρεσε ένα μικροσκοπικό μαύρο εσώρουχο και δαντελωτό σουτιέν, κάτω από μια εντελώς διάφανη φούστα. Αυτή την άκρως σέξι εμφάνιση έκανε στην επίδειξη του οίκου Dior και τα φλας των φωτογράφων κυριολεκτικά τρελάθηκαν.

Διαφήμιση

«Αυτή τη στιγμή είμαι πραγματικά έτοιμη στο να προωθώ την ιδέα του σέξι», είπε πρόσφατα σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια. «Όταν οι γυναίκες μένουν έγκυες, η κοινωνία τείνει να νιώθει ότι πρέπει να κρύβεσαι, να κρύβεις την σέξι πλευρά σου και ότι δεν είσαι σέξι αυτή τη στιγμή. Εγώ πραγματικά δεν πιστεύω σε αυτό».

Η Rihanna oλοκλήρωσε το gothic σύνολό της, με μαύρες λουστρίνι μπότες μέχρι τους μηρούς και καμπαρντίνα. Για αξεσουάρ φόρεσε κολιέ με πολλαπλές αλυσίδες και έναν μεγάλο σταυρό, μαζί με έντονο βαθύ μπορντό στα χείλη της.

Όσο για εσάς, δεν σημαίνει ότι πρέπει να φοράτε μόνο εσώρουχα κάτω από διαφανή ρούχα. Επιτρέπονται επίσης πάνω ή κάτω από μπλουζάκια, σορτς και φόρμες. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να νιώθετε άνετα.

 

 

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
irina shayk beauty

Irina Shayk: Τα μυστικά του μοντέλου για φρέσκια, νεανική επιδερμίδα

Μαίρη Συνατσάκη: Με αποκριάτικη διάθεση, στέλνει το δικό της μήνυμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία