in

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μοίρασε χαμόγελα με το απόλυτο χρώμα της Άνοιξης

Η άνοιξη έχει μπει, αν και είναι δύσκολο να το καταλάβουμε λόγω του κρύου και της χιονόπτωσης των τελευταίων ημερών. Η αλήθεια είναι παράλληλα πως τα παγκόσμια γεγονότα δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Μέσα, λοιπόν, σε όλο αυτό το θυμό και την θλίψη το μόνο ίσως που μπορεί να μας φτιάξει την διάθεση είναι λίγο χαρούμενο χρώμα.

Το απόλυτο style icon, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, επιλέγει το πράσινο χρώμα για τις τελευταίες της εμφανίσεις, δημιουργώντας total green outfits.

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στην εκπομπή της «Κάτι ξαναψήνεται», φορώντας ένα νέον πράσινο κοστούμι. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα μίνι πράσινο skort με ασορτί μπλέιζερ και γόβες. Από μέσα επέλεξε ένα μαύρο αμάνικο τοπ και το συνδύασε με χρυσούς κρίκους και κολιέ.

Διαφήμιση

Έπειτα, χθες η παρουσιάστρια επέλεξε μια πιο κομψή εμφάνιση, συνδυάζοντας ένα bandeau τοπ με τιράντες και ασορτί στενό παντελόνι, με σκισίματα στις άκρες. Η Σπυροπούλου κοιτάει σαγηνευτικά τον φακό, ενώ φοράει ροζ ψηλοτάκουνα τακούνια.

Και στις δύο εμφανίσεις της, η Κωνσταντίνα είχε μαζέψει τα ξανθά μαλλιά της σε μια χαλαρή αλογοουρά, ενώ από μακιγιάζ προτίμησε ροζ-nude αποχρώσεις. Τα κοσμήματά της είναι πάντα πολύ προσεκτικά επιλεγμένα, δένοντας τα σύνολά της και δίνοντας μια δόση λάμψης.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Λιόλιου: Με δερμάτινο τοπ, σου ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη

Μαρία Σολωμού: Σε ασανσέρ ξενοδοχείου με σούπερ μίνι φόρεμα