in

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Χωρίς ρεύμα το σπίτι της – Στρωματσάδα με τα παιδιά της μπροστά από το τζάκι

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η κριτής του «Greece’s Next Top Model»

Χτυπά όλη τη χώρα η κακοκαιρία «Ελπίδα», χάος επικρατεί από χθες (Δευτέρα 25/1) σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους, σε ορισμένες περιοχές της Αττικής έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανάρτησε ένα μικρής διάρκειας βίντεο στα InstaStories. Η κριτής του GNTM βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού της μαζί με τα μέλη της οικογένειάς της, ενώ το αναμμένο τζάκι προσφέρει θαλπωρή και ζεστασιά. Λόγω του χιονιά, η οικία της creative directror έμεινε χωρίς ρεύμα. Έτσι, όλη η οικογένεια μαζεύτηκε στο σαλόνι και σκεπάστηκε με κουβέρτες, προκειμένου να ζεσταθεί κοντά στο τζάκι. Όπως φαίνεται στο βίντεο, έξω από το σπίτι υπάρχει πολύ χιόνι.

«Πάμε για την γνωστή στρωματσάδα. Χωρίς ρεύμα και έξω φως, χιόνι. Και εμείς καλή καρδιά, κρασί και ιστορίες» σημείωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Διαφήμιση

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Τόνια Σωτηροπούλου: Ποζάρει σικάτη στο Παρίσι

Lady Gaga: Ακολούθησε το νέο hair trend και έκανε curtain bangs