Δες πως ήτανε ο Φάνης Λαμπρόπουλος: Φωτογραφία με μαλλιά και χωρίς κιλά

Το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από την εκπομπή του Αντ1 netwix, όπου έκανε ιδιαίτερα καυστικό χιούμορ στους καλεσμένους του.

Ο λόγος για τον Φάνη Λαμπρόπουλο, ο οποίος σε κάθε του εμφάνιση προκαλεί «κύμα» σχολίων στα social media, ενώ δε διστάζει να αυτοσαρκαστεί με τα περιττά κιλά που διαθέτει.

Φυσικά και δεν ήταν πάντα με αυτά τα κιλά και αυτή την εμφάνιση ο Φάνης Λαμπρόπουλος αφού όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες πριν από μερικά χρόνια, είναι σαφώς πιο αδύνατος, με περισσότερα μαλλιά και προφανώς πιο εμφανίσιμος.

Οι φωτογραφίες, του νεαρού αγοριού που γράφει ωραία στο φακό, και δεν είναι άλλος από τον παρουσιαστή Φάνη Λαμπρόπουλο έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες viral όπως επίσης και οι δηλώσεις που είχε κάνει σε γνωστό περιοδικό όπου και είχαν πρωτοδημοσιευθεί πριν αρκετά χρόνια

«Δεν τρώω λαχανικά και φρούτα. Είμαι άνθρωπος του καλού υδατάνθρακα. Μου αρέσουν τροφές που περιέχουν βιταμίνες, όπως σουβλάκια, μπριζόλες, πίτσες.

Επίσης, τα τρώω ψητά και της σούβλας και προσπαθώ να εντάσσω στη διατροφή μου όσο το δυνατόν πιο πολύ και καλό τηγανητό κρέας», δήλωσε ο Φανής Λαμπρόπουλος στη συνέντευξη του στο εν λόγω περιοδικό.

Ωστόσο, έτσι ήταν ο Φάνης πριν από μερικά χρόνια.

Follow Koolnews.gr στο Google News