in

Ντούα Λίπα: Ω ΡΕ ΦΙΛΕ! 8 απαγορευμένες φωτογραφίες που η Dua Lipa είναι πιο καυτή και από την κόλαση

Η Dua Lipa, η 25χρονη νικήτρια του βραβείου Grammy, τα καταφέρνει με επιτυχία στη βιομηχανία και έχει καταφέρει να αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στις καρδιές των οπαδών της με το υπέροχο στυλ της και το φονικό σώμα σε σχήμα κλεψύδρας.

Αφού κέρδισε το Grammy τον Μάρτιο του 2021 για το άλμπουμ της «Nostalgia» η ντίβα έχει κατακτήσει κάθε μεγάλο στόχο που έθεσε και συνεχίζει αφου ετοιμάζει το δικό της εμπορικό brand.

Διαφήμιση

Η Ντούα Λίπα είτε επιδεικνύει τους κοιλιακούς της όταν τραγουδά στη σκηνή, είτε γυρίζει ένα νέο καυτό μουσικό βίντεο ή απλά χαλαρώνει στις διακοπές έχει τον τρόπο να δείχνει εξαιρετικά σέξι, ανεξάρτητα από το τι κάνει.

Εδώ ρίχνουμε μια ματιά στις 8 πιο συναρπαστικές φωτογραφίες της εντυπωσιακής τραγουδίστριας Dua Lipa που είναι πιο καυτές από την κόλαση.

Μπορεί το «Hotter Than Hell» να είναι το όνομα ενός από τα επιτυχημένα τραγούδια της Dua Lipa, αποτελεί επίσης την τέλεια περιγραφή της Βρετανίδας τραγουδίστριας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Bella Hadid: Η μάχη με τη νευρική ανορεξία, η ρινοπλαστική στα 14 και η συνεχής σύγκριση με την αδελφή της, Gigi

Ashley Benson: Με σέξι εσώρουχα φωτογραφίζεται η σταρ του Pretty Little Liars