in

Rihanna: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Υπάρχει περίπτωση να περιμένει κορίτσι;

Η Rihanna μπορεί να μας έδωσε μόλις μια μεγάλη ένδειξη για το φύλο του μωρού της, καθώς ψώνιζε στο Target. Η τραγουδίστρια εθεάθη σε ένα κατάστημα στο Λος Άντζελες, ενώ χάζευε μέσα στο τμήμα βρεφικών ρούχων.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κόσμος την είδε να αγοράζει ένα μικροσκοπικό πορτοκαλί φόρεμα, που τους έκανε να πιστέψουν ότι περιμένει κοριτσάκι. Όπως πάντα, η RiRi φαινόταν υπέροχη, καθώς φόραγε ένα μπλε φούτερ που έγραφε «living the dream» και μια αστραφτερή ασημί μίνι φούστα.

Με βάση αυτή της την αγορά, το μωρό της Rihanna θα είναι σίγουρα άψογα ντυμένο, κάτι που είναι λογικό αφού και η ίδια είναι fashion icon. Η εγκυμοσύνη της και μόνο ήταν μια δήλωση μόδας. Όταν ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι αυτή και ο A$AP Rocky περίμεναν μωρό στις 31 Ιανουαρίου, την είδαμε με ένα από τα πιο εικονικά ντυσίματα των τελευταίων ετών.

Έκτοτε, φοράει ρούχα που αναδεικνύουν περήφανα την κοιλίτσα της, από διάφανα πουκάμισα μέχρι crop tops. Πιο πρόσφατα, εντυπωσίασε με ένα ασημί τοπ μπικίνι, δημιουργώντας ένα edgy outfit που αποτελείται από δερμάτινο μπουφάν, μίνι φούστα και μπότες. Ευτυχώς, δεν σκοπεύει να αλλάξει το στυλ εγκυμοσύνης της σύντομα.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Αθηνά Οικονομάκου: Μας δείχνει πώς θα είμαστε κομψές με oversized φόρμα

Μακιγιάζ: Τα eyeliner σε neon αποχρώσεις και τα ζωηρά lip gloss θα κυριαρχήσουν