in

Κατερίνα Λιόλιου: Με sexy φόρεμα, ξαπλώνει στο χαλί της και παίζει με το γατάκι της

Χαμογελαστή, όμορφη και φρέσκια, η Κατερίνα Λιόλιου έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου, λόγω του ταλέντου της αλλά και της εμφάνισής της. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που στον λογαριασμό της στο Instagram έχει περισσότερους από 101.000 ακόλουθους.

Φέτος η Λιόλιου εμφανίζεται στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στo Χ Factor, μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο, έχοντας αναλάβει την παρουσίαση στο backstage.

Πριν λίγες ημέρες, η τραγουδίστρια εκτόξευσε τη θερμοκρασία στο Instagram, όταν δημοσίευσε φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με ένα σέξι και μοντέρνο outfit, στον καναπέ του σαλονιού της, αγκαλιά με τον γάτο της.

Διαφήμιση

Αναλυτικότερα, η Λιόλιου φόρεσε ένα εκπληκτικό ruched μίνι φόρεμα, σε κυπαρισσί χρώμα. Το φόρεμα έχει τιράντες, δημιουργώντας ένα μεγάλο Χ στη πλάτη της. Το σούρωμα στο στήθος τονίζει το στήθος της, ενώ είναι τόσο κοντό που φαίνονται τα μακριά, γυμνασμένα πόδια της.

Αποπνέοντας σεξαπίλ και αυτοπεποίθηση, κάθεται στο πάτωμα, πάνω σε ένα γκρι χαλί, και δείχνει πιο ελκυστική από ποτέ. Κοιτάζει την κάμερα και τη θηλυκότητά της αποθεώνουν τα hot, ψηλοτάκουνα πέδιλα, σε ασορτί πράσινο χρώμα. Τα πέδιλα έχουν πάνω τους πολλά στρας, δίνοντας λάμψη στο σύνολο. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με statement χρυσά σκουλαρίκια, σε σχήμα αστεριών.

«Always with the best company 🐱»σημειώνει στη λεζάντα του post της, καθώς ανέβασε και ένα βίντεο που δείχνει τη γάτα της να παίζει με τα λουριά των τακουνιών της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Φαίη Σκορδά: Έτοιμη να αποκαλύψει τη νέα της σχέση. Στήνει σκηνικό με παπαράτσι φωτογραφία. Τι λεει ο Γιώργος Λιάγκας;

Κατερίνα Λιόλιου: Η φωτογραφία πριν τις πλαστικές που έριξε το Internet. Πόσες έχει κάνει;