in

Σοφία Παθέκα: Με τιγρέ μαγιό κάνει γυμναστική στην ταράτσα και εμπνέει με τη σιλουέτα και τα γυμναστικά της προγράμματα

Η γνωστή γυμνάστρια Σοφία Παθέκα είναι παράδειγμα για το πώς η πειθαρχία, η θέληση και η σκληρή δουλειά μπορούν να δημιουργήσουν μια άψογη σιλουέτα.

Η Σοφία Παθέκα, παντρεμένη με τον καρδιοχειρουργό Λεωνίδα Παπασταύρου και μητέρα δύο παιδιών, μοιράζεται συχνά τις γυμναστικές της συνήθειες μέσω των social media, προσπαθώντας να ενθαρρύνει και να εμπνεύσει τους θαυμαστές της.

Πρόσφατα, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου μοιράζεται συμβουλές για το πώς μπορεί κανείς να γυμνάζεται εύκολα χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματος του.

Διαφήμιση

Φορώντας ένα ολόσωμο τιγρέ μαγιό και βρισκόμενη στην ταράτσα του σπιτιού της, η Σοφία αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται ένα εξειδικευμένο γυμναστήριο ή εξοπλισμός για να παραμείνεις σε φόρμα.

Η γυμνάστρια αφιερώνει σημαντικό μέρος του χρόνου της στην προσωπική της φυσική κατάσταση, προσπαθώντας να ισορροπήσει τις απαιτήσεις της οικογενειακής ζωής και της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας. Τα προγράμματα γυμναστικής που προσφέρει στην κοινότητά της στο Instagram είναι ένας τρόπος για να ενθαρρύνει και άλλες γυναίκες να ασχοληθούν με τη γυμναστική, ανεξάρτητα από τις προσωπικές ή επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Στο βίντεο, η αγαπημένη γυμνάστρια παρουσιάζει ένα εύρος ασκήσεων που ενισχύουν την αντοχή, την ευλυγισία και την δύναμη, χρησιμοποιώντας μόνο το βάρος του σώματος.
Οι ασκήσεις περιλαμβάνουν προώθηση, πιέσεις, άσκηση των ποδιών και άσκηση του κορμού, κάθε μία από τις οποίες δίνει συγκεκριμένη προσοχή σε διάφορες μυικές ομάδες.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Κάρα Ντελεβίν

Κάρα Ντελεβίν: Διέλυσε τον ανταγωνισμό. Πιο ανοιχτό σύνολο δε γινόταν να φορέσει

Κολωνός: Αυτοί είναι – 6 ακόμα Έλληνες ταυτοποιήθηκαν ως πελάτες – βιαστές της 12χρονης. Έρχονται συλήψεις και ονόματα