in

Κένταλ Τζένερ: Να ήταν η ζήλια ψώρα… ΣΟΚ. Ποιος και γιατί της έριξε στάχτη στο ποτό;

Μπορεί η Κένταλ Τζένερ να είχε συνηθίσει από μικρή να βρισκόταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας, κυρίως λόγω της διάσημης αδερφής, της Κιμ Καρντάσιαν, όμως στα 19 της τα πράγματα σοβάρεψαν αρκετά όταν η Τζένερ δέχθηκε εκφοβισμό από τις συναδέλφους της, οι οποίες δε μπορούσαν να δεχτούν πως η φήμη της Κένταλ την οδήγησε από το πουθενά στους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Τα μοντέλα, αρνούνταν να την αντιμετωπίσουν σαν ισότιμη επαγγελματία και θεωρούσαν πως δεν αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα τους.

Διαφήμιση

Έτσι, αντί να βγάζουν «χολή» για να της τσακίσουν το ηθικό κάθε φορά που την έβλεπαν, αποφάσισαν να πάρουν πιο δραστικά μέτρα για να την… ξεφορτώνονταν μια για πάντα.

Στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης το 2014 κάποιες από αυτές έριξαν στάχτες στο ποτό της Κένταλ ώστε να τη στείλουν –κυριολεκτικά- σπίτι της, αν όχι στο νοσοκομείο.

Το στενό περιβάλλον της Κένταλ Τζένερ πάντως, υποστήριξε τότε πως η ίδια δεν είχε καταλάβει τις άγριες διαθέσεις των κοριτσιών καθώς «δεν ασχολείται με καμιά τους και την ενδιαφέρει μόνο η δουλειά της». Την πέταξε δηλαδή τη μπηχτή της κι αυτή.

Για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό τελικά αποδείχτηκε γιατί μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η Κένταλ Τζένερ κατάφερε να συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές και τους μεγαλύτερους Οίκους όπως είναι οι Marc Jacobs, Diane von Furstenberg, Donna Karan, Tommy Hilfiger και Fendi.

Εξάλλου το κορίτσι τόσα χρόνια με την οικογένεια Καρντάσιαν, έχει αποκτήσει γερά νεύρα και γερό στομάχι. Εδώ επιβίωσε με ολόκληρη Κιμ, μερικά μοντέλα θα την πτοήσουν;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral Video: Supercar Bugatti Chiron στη Γερμανία το πατάει λίγο παραπάνω στην autobahn. Τελική 417km/h

Dua Lipa: ΕΜΕΤΟΣ. Τα αηδιαστικά παπούτσια απο ταινία τρόμου. Αυτή τα λατρεύει ο κόσμος τα σιχαίνεται