in

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Κάνει παρκέ με το γuμvό της στήθoς και «φουσκώνει» πατώματα – Φωτογραφία ΕΠΟΣ

Αμάν πια ρε Έμιλι Ραταϊκόφσκι, το παρατράβηξες. Το γνωρίζουμε ότι είσαι νοικοκυροκόριτσο και φροντίζεις το σπιτικό σου, αλλά όχι κι έτσι. Με τέτοια τακτική δεν θα σε αφήνει ο… επόμενος φίλος ή φίλη σου να καθαρίσεις και θα πάνε πίσω οι δουλειές του σπιτιού.

Τουλάχιστον μπορείς να αποτελέσεις ένα καλό παράδειγμα για τις υπόλοιπες γυναίκες, που επιμένουν να βάζουν ένα φακιόλι στο κεφάλι και να πιάνουν την σφουγγαρίστρα. Το σωστό παρκέ γίνεται The Emily Way.

Διαφήμιση

Η Έμιλι λοιπόν που μάλλον με τα εσώpouχα και τη σεμνοτυφία πρέπει να έχει πάρει διαζύγιο από τη μέρα που ενηλικιώθηκε, στο Instagram της παραδίδει δωρεάν μαθήματα για το πως να κρατήσεις ένα σπιτικό καθαρό.

Φοράς ένα τζιν, από πάνω δεν φοράς τίποτα και ξαπλώνεις στο παρκέ με την πλάτη. Κρατάς το στήθoς σου στα χέρια σου και από το πολύ νερό τα πατώματα «φουσκώνουν».

Και φυσικά η Έμιλι κάνει το περίφημο teasing στους ακόλουθους της μιας και η φωτογραφία είναι παλιά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Λίλι Άλντριτζ: Ποιο φυσικό αέριο; Κυκλοφορεί με τα εσώpoυχα στο σπίτι και δε νιώθει κρύο

Κλαρλα Μπρούνι: Την έκαναν “ρόμπα”- Η ΓYMNH της φωτογραφία που έγινε viral