in

Κόνι Μεταξά: Πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά της από Ελένη Φουρέιρα και Λευτέρη Πανταζή. Πόσο ετών έγινε;

Δείτε βίντεο

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή (Πέμπτη 10/2) μέρα για την Κόνι Μεταξά, αφού είχε γενέθλια! Η δημοφιλής τραγουδίστρια και παρουσιάστρια έγινε 31 και τα οικεία της πρόσωπα έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μείνει αυτή η μέρα χαραγμένη στη μνήμη της!

Είχαν αγοράσει για εκείνη μία εντυπωσιακή, super girly τούρτα και όλοι μαζί της τραγούδησαν το κλασικό τραγούδι γενεθλίων «Να ζήσεις…και χρόνια πολλά», με τη χαρά της Κόνι Μεταξά να είναι απερίγραπτη!

Διαφήμιση

Η 31χρονη τραγουδίστρια δεν ήταν προετοιμασμένη για αυτό το πάρτι, καθώς οι φίλοι της τής έκαναν έκπληξη. Αν και ήταν casual ντυμένη και με τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν ψηλό κότσο, απόλαυσε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους της, οι οποίοι της έδωσαν τις πιο γλυκές ευχές τους.

Η ξεσηκωτική μουσική ανέβασε και άλλο τη διάθεση της εορτάζουσας, των οικείων και συνεργατών της!

 

Μάλιστα, σε χαρούμενο και γιορτινό κλίμα, συγγενείς και φίλοι της τής τραγούδησαν και το «Ηappy Birthday to you», με την όμορφη τραγουδίστρια να βιώνει την απόλυτη ευτυχία.

Το επιτυχημένο πάρτι-έκπληξη διοργάνωσαν, μεταξύ άλλων, ο πατέρας της Κόνι Μεταξά, Λευτέρης Πανταζής, η Ελένη Φουρέιρα και η Έλενα Γαλύφα.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Τζένη Θεωνά: Με glam εμφάνιση στο θέατρο Λαμπέτη

Blake Lively: Με αποκαλυπτικό βιολετί κοστούμι στο Broadway