in

Ρία Αντωνίου: Το Viral Video που δεν έχεις ξαναδει. Σου πετα τη ζαρτιέρα στα μουτρα

Θα πρέπει να δεις το Viral βίντεο με τη Ρία Αντωνίου που τελείωσε τη μισή Ιταλία για να καταλάβεις το πόσο μπροστά είναι οι γείτονες φίλοι μας! Για το πόσο μπροστά είναι βέβαια το ξέρουμε ήδη όταν πριν από αρκετά χρόνια ένας Ιταλός σκηνοθέτης ο Στέφανο Σαρτίνι ήρθε στην Ελλάδα και έφερε μαζί τα λαμπερά show της χώρας του!

Αποτέλεσμα ήταν το Bravo Ρούλα, με τη Ρούλα Κορομηλά, ένα λαμπερό show διεθνών προδιαγραφών που αποτελεί ακόμα και σήμερα σημείο αναφοράς στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Διαφήμιση

Η συνέχεια ήταν λίγο διαφορετική από την παρακαταθήκη που άφησε ο Στέφανο Σαρτίνι αφού η ελληνική τηλεόραση απαξιώθηκε και αντί για λαμπερά shows φέρναμε παρατράγουδα και τα βάζαμε να κάνουν τους καραγκιόζηδες για να γελάμε!

Την ίδια ώρα στην Ιταλία το πήγαν ένα βήμα παραπέρα.
Σου λέει παρατράγουδα εσείς; Τα εξαγώγιμα προϊόντα σας εμείς και μας πήραν μέσα από τα χέρια μας την εκπληκτική Ρία Αντωνίου.

Η Ρία Αντωνίου ξεκίνησε την καριέρα της από μοντέλο, κέρδισε διαγωνισμούς και τίτλους και άνοιξε τα φτερά της για την Ιταλία.

Εκεί μέσα από τη συμμετοχή της στο Dancing with the Stars έκανε όνομα, δεν έχει σημασία τι όνομα, το όνομα της ωραίας αρκεί και από τότε οι προτάσεις για συμμετοχή σε εκπομπές έπεφταν βροχή!

Η Ρία Αντωνίου έχει φωτογραφηθεί για μεγάλα αντρικά περιοδικά και έχει γίνει αρκετές φορές εμμονή στα μυαλά των ανδρών.Ο ανδρικός πληθυσμός λατρεύει να θαυμάζει τα ελληνικά της γονίδια.

Στην Ιταλία δύο από τις χαρακτηριστικές εμφανίσεις της Ρίας Αντωνίου που άφησαν εποχή ήταν τόσο όταν χόρεψε pole αλλά και όταν έβγαλε την κάλτσα και την πέταξε στα μούτρα του παρτενέρ της!

Από αυτές τις εμφανίσεις υπάρχουν βίντεο στο YouTube διαθέσιμα τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως μη κατάλληλα για όλους!

Φυσικά όλες οι εμφανίσεις της Ρίας Αντωνίου είχαν αποτέλεσμα να γίνουν viral βίντεο!

Αλήθεια τις έχεις δει; Πάρε πρώτα το υπογλώσσιο και καλό βόλι

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ηλιέλαιο: Απίστευτη κερδοσκοπία, δες τα αποτελέσματα που έβγαλε η απογραφή. Μας φτάνει για…

Κατερίνα Καινούριου: ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ; Φωτογραφία με κοντά καστανά μαλλιά ντυμένη στ΄άσπρα γίνεται Viral