in

Ποια Κιμ Καρντάσιαν; Η Σάρλοτ Σπρίνγκερ της πετάει το γάντι και την ρίχνει νοκ άουτ με τα προσόντα της

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι μια γυναίκα που έχει την εντύπωση ότι το σώμα της θα έπρεπε να είνα πρότυπο για τις γυναίκες εκεί έξω. Και φυσικά δεν υπάρχουν πολλοί που να συμμερίζονται αυτή την άποψη. Δηλαδή σαφώς, υπάρχουν πολλοί άντρες που θα ήθελαν την Κιμ για μία νύχτα, αλλά αυτό είναι περισσότερο μια ενοχική φαντασίωση τους, παρά κάτι που θα το βροντοφωνάξουν.

Εννοείται πως οι γυναίκες δεν πρέπει επ΄ουδενί να είναι ξερακιανές, αλλά η Κιμ έχει περάσει στο άλλο άκρο με τα τόσο… πληθωρικά oπίσθια και το μεγάλο στήθoς.
Για την ακρίβεια βρίσκεται ένα στάδιο παραπάνω από το ιδανικό. Πώς ξέρουμε το ιδανικό; Μα το είδαμε. Και το όνομα του είναι Σάρλοτ Σπρίνγκερ.

Η Σάρλοτ είναι μοντέλο περιοδικών στη Βρετανία, κάνει όνομα μέσα από το διάσημο περιοδικό Zoo, που πρόσφατα ανέστειλε την κυκλοφορία του, και πετάει το γάντι στην Κιμ.

Διαφήμιση

Σε μια φωτογράφιση της ο υπότιτλος είναι «Η Κιμ θα ευχόταν να είχε τέτοια oπίσθια» κι εμείς δεν μπορούμε να μη συμφωνήσουμε. Θα προσθέταμε μάλιστα ότι ένας ιδανικός κόσμος θα ήταν με γυναίκες που να έχουν τα προσόντα της Σάρλοτ.

Αλλά τότε δεν θα υπήρχε ποικιλία και δεν θα υπήρχε λόγος να επαινέσουμε τη Σάρλοτ. Στη αναμέτρηση με την Κιμ πάντως θα έβγαινε νικήτρια.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Σελίν Ντιόν: Όλη η αλήθεια για την υγεία της – Η φωτογραφία που σόκαρε και ο θάνατος που ξεγέλασε

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Είναι όντως το μέλλον της αυτοκίνησης;