in

Η Τζόρνταν Κάρβερ τις σβήνει όλες: Έχει προσόντα από άλλο Level και φυσικά τα δείχνει

Αν πίστευες ότι η Lindsey Pelas έχει το μεγαλύτερο στήθος που είχες δει, τότε η Jordan Carver έρχεται να σου δείξει ότι υπάρχει και παραπάνω level. Μπορείς να το αντέξεις;

Για καιρό θεωρούσαμε ότι το στήθος της Lindsey Pelas ήταν το νούμερο 1 στα κορίτσια του Instagram και γενικά σε πολλές άλλες κατηγορίες. Η ίδια τονίζει ότι είναι φυσικότατο, οπότε μιλάμε για το πιο μεγάλο φυσικό στήθος. Λάθος. Από το πουθενά εμφανίστηκε ένας ακόμα διεκδικητής γι΄αυτή τη θέση. Η Jordan Carver μας ήταν άγνωστη μέχρι πριν λίγο καιρό, αλλά έκανε δυναμικό μπάσιμο. Το στήθος της δεν σε αφήνει να κοιτάξεις αλλού και μάλλον κερδίζει με διαφορά στήθους.

Διαφήμιση

Η Jordan Carver έχει στήθος που ο μόνος τρόπος να το χαρακτηρίσεις, η μόνη φυσιολογική αντίδραση που μπορείς να έχεις είναι αυτό το μακρόσυρτο και διακοπτόμενο Oh My God που έλεγε και η Janice στα Φιλαράκια. Την πρώτη φορά που το βλέπεις βαράς τα δάχτυλα σου μπροστά στα μάτια σου για να βεβαιωθείς ότι δεν τα παρασύρει κάποια ψευδαίσθηση. Μόλις συνειδητοποιείς ότι είναι υπαρκτά – και κατά πάσα πιθανότητα αληθινά – τότε σταματάς ό,τι κάνεις και απλώς απολαμβάνεις.

Το παράξενο με την Jordan Carver είναι ότι γυμνάζεται πολύ, είναι fitness girl, προωθεί προϊόντα και έχει μια λεπτή μέση που αναρωτιέσαι πως γίνεται να λειτουργεί αυτός ο συνδυασμός. Κι όμως γίνεται.

ΔΕΣ εδω

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Καλομοίρα – Φωτογραφία: 28 χρόνια πριν χορεύει με το… Γιώργο της!

Ανέκδοτο: Οι δυο φίλοι και το πλαστό κατοστάρικο …!Τρελό γέλιο