in

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η ζήλια από συντρόφους της και τα συναισθήματά της για το GNTM – «Δεν έχω πικρία που δεν θα είμαι στον επόμενο κύκλο»

Για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή μιλά το μοντέλο

Στο «MEGA Καλημέρα» μίλησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως όταν ήταν παιδί, ένιωθε outdider, επειδή ήταν αρκετά πιο ψηλή από τους συνομήλικούς της. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το «Greece’s Next Top Model», στο τελευταίο κύκλο του οποίου είχε τη θέση της παρουσιάστριας. Στη νέα τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο, δεν θα είναι ξανά στο ριάλιτι μοντέλων του STAR. Ποια είναι τα συναισθήματά της για αυτό;

«Πολλές είναι οι στιγμές που έχω νιώσει υπερηφάνεια. Κοιτώντας πίσω -γενικότερα την πορεία-, τα βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Παλιά δεν προλάβαινα να χαρώ κάτι, το οποίο είχα κάνει, γιατί πολύ πιο γρήγορα ήθελα να πάω στο επόμενο βήμα.

Διαφήμιση

Στη δουλειά μου σίγουρα, από μικρή, βάζω τα όριά μου. Ήταν κάποια πράγματα που δεν ήθελα να κάνω, όπως γυμνή φωτογράφιση όταν ακόμα πήγαινα σχολείο. Μετέπειτα, ήμουν οκ με αυτό, γιατί ήμουν κι εγώ πιο ελεύθερη» δήλωσε αρχικά.

Ερωτηθείσα αν ήταν «το ωραίο κορίτσι του σχολείου», απάντησε με ειλικρίνεια: «Ήμουν από αυτά τα παιδιά που νιώθουν λίγο outsider. Ήμουν πολύ ψηλή, πολύ αδύνατη. Αυτά σίγουρα ήταν στοιχεία για bullying, το ύψος και τα κιλά».

Σχετικά με το αν έχει δεχτεί ζήλια από σύντροφό της, εξομολογήθηκε: «Μου έχει συμβεί, νομίζω σε αρκετούς ανθρώπους. Είναι κάτι που δεν το μπορώ καθόλου σε μία σχέση. Νομίζω ότι η ζήλια μετατρέπει την σχέση σε τοξική, δεν μπορεί να προχωρήσει. Η ζήλια έχει υπάρξει αιτία χωρισμού σε σχέση μου. Το καταλαβαίνω εν μέρει, όταν υπάρχει απόσταση, εγώ ταξίδευα πολύ, ζούσα και έξω, αρκετές φορές οι σχέσεις μου ήταν εξ αποστάσεως για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Από την άλλη, πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον άλλον».

Για τη συμμετοχή της στο GNTM και τις άβολες στιγμές, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου παραδέχθηκε: «Άβολες στιγμές ήταν όταν έπρεπε να πω κάτι σε κάποιον που δεν ήθελα να του το πω, δηλαδή κάτι δυσάρεστο, ότι φεύγει.

Τα συναισθήματα για το GNTM είναι λίγο μεικτά. Δεν έχω κάποια πικρία, που δεν θα είμαι στον επόμενο κύκλο, γιατί αυτό που έκανα μου άρεσε πολύ. Το σόου ήταν κάτι το οποίο το είδα σαν μεμονωμένο, οπότε κοιτάζω μπροστά. Προς το παρόν, δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αλλά συζητάω διάφορα πράγματα και υπάρχουν διάφορες ιδέες για μελλοντικά πρότζεκτ.

Ολική επαναφορά, που ανέφερε η Βίκυ Καγιά στο GNTM, ως προς τι θα γίνει; Δηλαδή όλοι οι προηγούμενοι, πες εγώ εντάξει που ήμουν στην τελευταία σεζόν, έχουν φύγει. Νομίζω μόνο ο Γιώργος Καράβας έχει μείνει. Δεν ξέρω, ίσως να εννοούσε τα παιδιά που θα είναι μόνο κορίτσια κι όχι αγόρια-κορίτσια. Μάλλον αυτό θα εννοούσε».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Η Λίντσεϊ Λόχαν θυμάται τον παλιό…. πονηρό της εαυτό με τα δαντελένια της. Φωτογραφία

Η Λίντσεϊ Έλινγκσον βουτά στην πισίνα και σε βυθίζει… στην αμαρτία