in

Οι άλλες γεννοβολανε και η Κατερίνα Καινούργιου ου ου… It’s amazing It’s Fantastic με τον Νίκο Κοκλώνη στη Μύκονο


Η Κατερίνα Καινούργιου έχει εκφράσει κατά το παρελθόν την επιθυμία της να γίνει μάνα, ενώ πρόσφατα έκανε κατάψυξη ωαρίων καθότι στα 37, καλό είναι να προνοεις εάν θέλεις να αποκτήσεις το δικό σου παιδί!

Το ίδιο και η γιαγιά της Κατερίνας Καινούργιου η οποία επιθυμεί να αποκτήσει δισέγγονο!

Μάλιστα όταν πριν λίγο καιρό η Κατερίνα Καινούργιου είχε χωρίσει από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και το ενδεχόμενο παιδιού απομακρυνόταν, η γιαγιά της, που έβλεπε τη στενή παρέα που έκανε με τον Νίκο Κοκλώνη της είχε πει αυτός είναι ωραίος να κάνεις με αυτόν παιδί!

Διαφήμιση

Βέβαια η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε στη γιαγιά της τότε ότι ο Νίκος Κοκλώνης It’s amazing It’s Fantastic και η γιαγιά κατάλαβε!

Τώρα που το baby boom της Ελληνικής showbiz είναι στα φόρτε του με την Ιωάννα Τούνη τη Τζούλια Αλεξανδράτου τη Μαίρη Συνατσάκη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να είναι σε ενδιαφέρουσα, η Κατερίνα Καινούργιου γεμίζει μπαταρίες στη Μύκονο ενόψει της επόμενης τηλεοπτικής χρονιάς!

Ίσως είναι προτιμότερο να απομακρυνθεί λίγο από τη συγκεκριμένη παρέα, να βρει άλλους ρυθμούς, να χαλαρώσει λίγο από αυτό το στημένο και στις διακοπές προφιλ, γιατί αν συνεχίσει έτσι It’s Fantastic και It’s amazing και η επόμενη χρονιά μία από τα ίδια είναι στα προσωπικά της

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Δώρα Παντέλη: Ανεβάζει φωτογραφία με μαγιό και… Ο Γιώργος Λιάγκας πατάει το Like εμπλοκή

Χάιντι Κλουμ: Φόρεσε μαγιό, άνοιξε τα πόδια, έβαλε το κινητό να γράφει, ξέρεις πού, και ξεκίνησε διατάσεις και γυμναστική. Video και φωτογραφία