in

Kim Kardashian – Kylie Jenner και όλο τους το σόι σε σπάνιες viral φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ

Όσον αφορά τις Kardashian και τις Jenner, είναι γνωστό ότι όλες οι γυναίκες της οικογένειας λατρεύουν να ντύνονται καλά και να φαίνονται πάντα άψογες, χάρη στις glam ομάδες τους. Οι “KarJenner” είναι σχεδόν πάντα με ένα full glam πρόσωπο, αλλά στις σπάνιες περιπτώσεις που επιλέγουν να μην φορέσουν μακιγιάζ, εξακολουθούν να καταφέρνουν να δείχνουν πανέμορφες.

Η Kim Kardashian φωτογραφίζεται πολύ πιο συχνά χωρίς μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια και μας αρέσει να τη βλέπουμε με φρέσκο ​​πρόσωπο. Εκτός από την Kim, η Kourtney και η Khloe έχουν επίσης βγει χωρίς μακιγιάζ. Η Kourtney το τολμάει πολύ συχνά και συνήθως μπορεί να την δεις με ένα τζιν, με το πρόσωπό της να λάμπει ​​και τα μαλλιά της φυσικά πεσμένα κάτω. Αντίθετα, η Khloe το δοκιμάζει λιγότερο συχνά και όταν το κάνει, καλύπτει τα μαλλιά της με ένα καπέλο και το πρόσωπό της με υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου.

H Kim Kardashian λοιπόν εδώ φωτογραφήθηκε με μια γκρι φόρμα και φούτερ, ολοκληρώνοντας τα γυρίσματα μιας φωτογράφησης.

Διαφήμιση

Η Kendall Jenner δέχτηκε ένα τηλεφώνημα, ενώ πήγαινε στο γυμναστήριο τον Φεβρουάριο του 2022. Φορούσε ένα κοντό τοπ και κολάν, χωρίς καθόλου μακιγιάζ, με τα μαλλιά της τραβηγμένα σε αλογοουρά.

Η Kourtney Kardashian βγήκε να κάνει δουλειές με έναν φίλο της το 2021. Δεν φορούσε μακιγιάζ, καθώς φωτογραφήθηκε να βγαίνει από το αυτοκίνητο.

Η Kylie Jenner χωρίς μακιγιάζ δείχνει τις διάσημες καμπύλες της, μέσα σε ένα μαύρο spandex, καθώς φέρνει την κόρη της Stormi στο γιοτ του Dave Grutman στο Μαϊάμι.

Η Khloe Kardashian βγήκε για μεσημεριανό γεύμα με την κόρη της True στο Calabasas στις 30 Απριλίου. Kάλυψε το κοντό bob της με ένα beanie και το πρόσωπό της με ένα ζευγάρι super oversized μαύρα γυαλιά ηλίου.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Κάβουρα: Στο Κάστρο της Μονεμβασιάς με casual, ασπρόμαυρο σύνολο

Έλλη Στάη: Το μοντέρνο και κομψό κομμάτι που επέλεξε για το Θέατρο