in

Heidi Klum: Το παθιασμένο φιλί στον σύζυγό της, Tom Kaulitz, μπροστά στα φλας των φωτογράφων

Τον απόλυτο έρωτα βιώνει το διάσημο ζευγάρι και δεν το κρύβει

Στη λαμπερή τελετή των Μουσικών Βραβείων iHeartRadio 2022, η οποία διεξάχθηκε την Τρίτη 22/3 στο μεγάλο χώρο διεξαγωγής εκδηλώσεων του Λος Άντζελες The Shrine Auditorium, έδωσαν το «παρών» η Heidi Klum και ο σύζυγός της, Tom Kaulitz, και έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Διαφήμιση

Το 48χρονο supermodel δεν δίστασε να δώσει ένα παθιασμένο φιλί στον 32χρονο τραγουδιστή, μπροστά στα φλας των φωτογράφων.

Για την περίσταση, η Ηeidi Klum επέλεξε ένα ασημί, σούπερ μίνι φόρεμα με στρας, το οποίο αναδείκνυε τα ατελείωτα πόδια της και κολάκευε τη λεπτή μέση της.

Τα ξανθά μαλλιά της έπεφταν ίσια στην πλάτη και το στήθος της, ενώ το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ και προσεγμένο. Με το ωραίο χαμόγελο, τη θετική ενέργεια και την αψεγάδιαστη σιλουέτα της τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Βέβαια και ο σύζυγος της κριτή του America’s Got Talent, Τom Kaulitz, δεν πέρασε απαρατήρητος από τις παρευρισκόμενες στην εκδήλωση. Φορώντας ένα μαύρο, μακρυμάνικο πουκάμισο, το οποίο είχε αφήσει ξεκούμπωτο στο στήθος, ήταν άκρως γοητευτικός. Ολοκλήρωσε το κομψό και παράλληλα μοντέρνο ντύσιμό του με ένα παντελόνι με ρίγες και μερικά κολιέ. Όσον αφορά τo hair styling του, ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Tokio Hotel είχε πιάσει τα μισά μαλλιά του κοτσίδα, αφήνοντας τα υπόλοιπα να πέφτουν στην πλάτη και τους ώμους του.

Heidi Klum και Τom Kaulitz  πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες ότι διατηρούν σχέση τον Μάρτιο του 2018, όταν εντοπίστηκαν να φιλιούνται στα γυρίσματα του America’s Got Talent. Αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους και παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2019. Έκτοτε, είναι αχώριστοι!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Λέχου: Έκανε μια δερμάτινη εμφάνιση, αλλά όχι με τον τρόπο που φαντάζεστε

Jessica Simpson: Το πανάκριβο πάρτι για την 3χρονη κόρη της, με θέμα την Barbie