in

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η φωτογραφία από τα oπίσθιά της είναι η απόδειξη ότι υπάρχει ένα ανώτερο ον

Τον τελευταίο καιρό απέχει συνειδητά και αισθητά από φωτογραφήσεις. Κάνει προσεγμένες επιλογές και δείχνει διατεθειμένη να τα αφήσει όλα πίσως της.
Ο λόγος είναι ο σύντροφός της για τον οποίο θέλει να διαθέσει αποκλειστικά τα ελκυστικά και πλούσια προσόντα της.

Αν και τα προσωπικά της φαίνεται να είναι λίγο μπερδεμένα τώρα τελευταία, αφού γάμο περιμέναμε, φήμες χωρισμού έχουν σκάσει και κυκλοφορούν σε πηγαδάκια εδώ και ημέρες!

Ευτυχώς για εμάς η Δ¨ημητρα Αλεξανδράκη έχει φροντίσει να αφήσει γερή παρακαταθήκη και μας έχει δώσει υλικό για πολλά χρόνια μέχρι να βρεθεί κάποια αντάξια της. Τουλάχιστον στην πίσω κίνηση.

Διαφήμιση

Κι αν φαντάζει δύσκολο να βρεθεί κάτι τόσο πληθωρικό, είναι το ίδιο που μας κάνει να το πιστεύουμε αυτό.

Γιατί τα oπίσθια της Δήμητρας Αλεξανδράκη χρειάζονται τρομερή τέχνη και λεπτομέρεια για να γίνουν αυτό που είναι σήμερα. Και μόνο ένα ανώτερο ον θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Ε, αφού το έκανε μία φορά θα το κάνει και δεύτερη. Ή θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι που η Δήμητρα θα αρχίσει τις μαζικές εξορμήσεις στην παραλία, να βρέχεται με το λάστιχο, να ξαπλώνει στο γκαζόν και να κάνει όλα αυτά που μας έχει συνηθίσει

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κέιτ Άπτον: Κορίτσι για φάρμα – Με τα ξώφτερνα, αρμέγει τη γελάδα, σκύβει να πιάσει την κότα και χύvει το γάλα

Η Ρία Αντωνίου πήρε το κουβαδάκι της και ταράζει άλλες παραλίες – Που βρέθηκε με το μαγιό της