in , ,

Justin Bieber: Προτιμάει μόνο τα φαρδιά τζιν αυτή τη στιγμή

bieber

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Τζάστιν Μπίμπερ έχει αναθεωρήσει δραματικά το στυλ του. Πιο γνωστός στη δεκαετία του 2010 για τα εξαιρετικά στενά τζιν του, τα καπέλα του μπέιζμπολ και τις κουκούλες σε μοβ απόχρωση, ο Bieber είναι πλέον ένας από τους πιο καλοντυμένους μουσικούς του πλανήτη.

bieber

Παίρνοντας έμπνευση από σκέιτερ της Venice Beach και frontmen της χιπ χοπ σκηνής του ’90, όπως ο Biggie Smalls, μας έχει εκπλήξει με την αλλαγή του. Χαρακτηριστική εμφάνιση το Met Gala του 2021, όπου φόρεσε ένα oversized κοστούμι Drew House.

Διαφήμιση

justin bieber met gala

H Balenciaga, για την οποία ο Bieber έχει πάρει μέρος σε εποχιακές καμπάνιες από τον Ιούλιο του 2021, ηγείται του τρόπου ντυσίματος “bigger is better”. Τα σακάκια μέχρι το γόνατο, οι τεράστιες καμπαρντίνες, τα τζιν παντελόνια τεράστιων αναλογιών και τα ογκώδη αθλητικά παπούτσια κυριαρχούσαν στη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2022 της μάρκας.

Θέλετε να ακολουθήσετε και εσείς το στιλ του Bieber; Η συμβουλή προς εσάς: ξεκινήστε με ένα φαρδύ τζιν και oversized πουλόβερ ή ζακέτα.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη: Τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της

Μελίνα Ασλανίδου: Βρήκαμε τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ της φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ