in

Dirty talk: Το όπλο για να γίνεις θρύλος στο κρεβάτι της! Viral

Μπορεί να σε φωνάζουν Ατσάλι, να κάνεις ακροβατικά σε 120 ταντρικές στάσεις και να είσαι Κενυάτης μαραθωνοδρόμος στη διάρκεια που κάνεις σεξ. Αν δεν ερεθίσεις τα «αυτιά» της, δεν θα γίνεις ποτέ θρύλος στο κρεβάτι της. Το Kool, το πρώτο ελληνικό περιοδικό για iPad και Android, παραδίδει σεµινάρια dirty talking για να πάρεις μάστερ στο μπλα μπλα.  

Διαφήμιση

Είσαι και οι εφτά ψυχές της παρέας και δεν βάζεις γλώσσα μέσα σου στα meeting. Τότε γιατί παίρνεις όρκο σιωπής Θιβετιανού μοναχού κάθε φορά που κάνεις σεξ; Το dirty talking είναι ταµπού, ανήκει µόνο στα πορνό. Ειδικά αν έχεις σχέση, φοβάσαι ότι αν της ρίξεις ένα μπινελίκι θα την κατεβάσεις επίπεδο στο πεζοδρόμιο. Θα εκπλαγείς αν μάθεις ότι μπορεί να της αρέσει κάποιες φορές. Αρκεί να γίνεται µε το σωστό τρόπο. Ο Γούντι σού κλείνει το µάτι: «Το σεξ είναι βρόμικο µόνο όταν γίνεται σωστά».

Τα οφέλη του dirty talking είναι σημαντικά. Όταν της μιλάς βρόμικα, κάνεις κάτι απαγορευμένο, µε τις αφροδισιακές συνέπειες που αυτό συνεπάγεται. Ο σκηνοθέτης John Waters παίρνει τη σκυτάλη: «Ευτυχώς που ανατράφηκα καθολικός, έτσι το σεξ θα είναι πάντα βρόμικο». Επίσης, στο dirty talking ευνοούνται τα παιχνίδια ρόλων, σπάει η ρουτίνα, βγαίνετε για λίγο έξω από τη σχέση σας, κάνετε καλύτερο σεξ. Για να φτάσετε στο σημείο να μιλάτε βρόμικα μεταξύ σας, σημαίνει ότι έχετε ξεπεράσει διάφορα ταµπού, είστε άνετοι μεταξύ σας, έχετε μιλήσει πολύ για σεξ. Πάντα υπάρχει η περίπτωση να βρεθείς µε μια γόβα καρφωμένη στο κούτελο επειδή τα είπες απότομα, µε εξυπνακίστικο στυλ, σε κακό timing. Για να το αποφύγεις αυτό, ακολούθησε τις συµβουλές του λάγνου οδηγού του Kool.

Μίλα της
«Αχλάδια έχεις;»
«Ε, όχι»
«Ε, τότε δεν μένει παρά να σε πηδήξω»

Cut! Σκηνοθετική παρέμβαση. Παρ’ το αλλιώς. Αν ξεκινήσεις την καριέρα σου στο dirty talking µε ατάκες από τη χρυσή εποχή του Γκουσγκούνη, µε μαθηματική ακρίβεια θα βραβευτείς µε χρυσό βατόμουρο. Τα μπινελίκια θέλουν στρατηγική, timing κι αυτοματισμούς για να λειτουργήσουν.

Σκέψου το κι αλλιώς. Αν δεν της έχεις μιλήσει ποτέ βρόμικα και ξαφνικά ρίξεις πάνω της ένα λεκτικό κοκτέιλ µε ατάκες από low budget πορνό τύπου «Γυμνός µε τα Χέρια στις Τσέπες» ή «ο Γάντζος του Πειρατή», το πιο πιθανό είναι να φρικάρει – ή να γελάσει.

Ξεκίνα µε την επικοινωνία. Μπορείς αρχικά να τεστάρεις τα βρόμικα νερά του μυαλού της. Κάνε της μερικές ερωτήσεις: «Έχεις μιλήσει βρόμικα στο σεξ παλιότερα;» ή «Αν σου ψιθυρίσω μερικές βρόμικες σκέψεις µου όσο κάνουμε σεξ, θα µου πετάξεις γεμιστή παντόφλα µε ντομάτες;». Με αυτόν τον τρόπο, η ιδέα του dirty talking μαζί σου τρυπώνει στο μυαλό της, πιθανώς θα το συζητήσει µε τις κολλητές της, θα το περιμένει.

Ο καλύτερος πάντως τρόπος να τσεκάρεις αν είναι cool, είναι να αλλάξετε ρόλους, να δηλώσεις υποταγή και να την αφήσεις να γίνει αφεντικό στο κρεβάτι. Έτσι, έχεις περισσότερα στοιχεία για το τι εννοεί µε τον όρο dirty talking. Χρειάζεσαι οδηγίες και µόνο αυτή έχει το GPS για τη διαδρομή.

Text n Roll
Το dirty talking λειτουργεί µε κλιμάκωση. Πάρε μερικές γενναίες δόσεις έμπνευσης από τον κόσμο του Μεγάλου Εμπειρίκου και τα oldies but goldies Άρλεκιν (ok, και Fifty Shades of Grey, µη βαράς) και μετά πήγαινε στα hardcore πορνό.

Μπορείς να στείλεις ένα γενικό έμμεσο μήνυµα που χρησιμεύει στο να σε σκέφτεται, π.χ. «Είδα κάτι που µου θύμισε εσένα». Συνήθως είναι καλύτερο σε αυτή τη φάση να στέλνεις μηνύματα που είναι μικρά και δεν χρειάζονται απάντηση. Άσε τη φαντασία της να δουλέψει υπέρ σου. Στην επόμενη φάση πρέπει να ανεβάσετε τη σεξουαλική ένταση και να χτίσετε την προσμονή μέχρι να βρεθείτε. Μην ξεχνάς, τα εµπόδια είναι αυτά που χτίζουν την προσμονή, το ότι είστε μακριά αυτή τη στιγμή βοηθάει.

Πίσω απ’ τις λέξεις
Οι λέξεις είναι αφροδισιακές. «Το σημείο G είναι στα αυτιά», σου λέει η συγγραφέας Ιζαµπέλ Αλιέντε. Αν όµως δεν τις στηρίξεις µε τη γλώσσα του σώματος, τότε θα γνωρίσεις το σημείο BB (bye bye) της.

Αρχικά, οι λέξεις σου πρέπει σαν χείμαρρος να πάρουν μακριά τις ανασφάλειές της. Λίγα βρόμικα κομπλιμέντα μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά.

Σε αυτή την υπόθεση, σημαντικό ρόλο παίζει ο τόνος της φωνής σου και η ταχύτητα που μιλάς. Αν δεν θυμίζεις φωνή µεταμεσονύκτιου telemarketing – μασαζοκαλσόν, επιστράτευσε τη βαθιά ερωτική σου φωνή στα προκαταρτικά και χρωμάτισέ την κατά τη διάρκεια του σεξ. Μίλα της αργά – λειτουργεί καλύτερα από το γρήγορο μπλα μπλα όταν βρίσκεσαι στο dirty mode. Επίσης, κάνε εναλλαγές στον τόνο σου, ψιθύρισέ της κάτι και έπειτα ζήτα κάτι άλλο επιτακτικά. Ο επιτακτικός τόνος φωνής είναι το δομικό υλικό στο dirty talk. Μία ή δύο αντιθέσεις μπορεί να την ταράξουν θετικά. Αν όμως το παρακάνεις, θα σε περάσει για ψυχάκι.

Πραγματικότητα vs φαντασία: X
Τη στιγμή που της μιλάς βρόμικα, ζει μια φαντασίωση μαζί σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι νομίζει ότι είναι πορνοστάρ – απλώς απολαμβάνει ότι της συµπεριφέρεσαι σαν κακό κορίτσι σε εκείνη τη συγκεκριμένη περίπτωση. Μερικές φορές μπορεί να δημιουργηθεί παρεξήγηση και να νομίζει ότι εννοούσες όλες αυτές τις βρομιές που της είπες. Δωσ’ της να καταλάβει ότι το βλέπεις σαν παιχνίδι.

Περίγραψε ακριβώς τι της κάνεις, σε ποιο σημείο του σώματος της το κάνεις και γιατί σου αρέσει τόσο πολύ. Στον αρλεκινικό σου μονόλογο απαγορεύονται αυστηρά αναφορές σε πρώην ή άλλες γυναίκες, στη χαριτωμένη μικρή αδερφή της, στη Τζένα Τζέιµσον.

Είναι επίσης πιθανό ο μονόλογός σου να μεταμορφωθεί σε διάλογο μεταξύ σας. Σε αυτό το σημείο, μπορεί να σου έρθει η έμπνευση να γίνεις international βρομόστοµα αντλώντας λεξιλόγιο από τα μαθήματα γαλλικών που έκανες στο σχολείο και να εκφέρεις λέξεις που ακούγονται αφροδισιακές στα αυτιά της. Μην το κάνεις. Κατά τη διάρκεια του σεξ, το να μιλάς µε ξένες λέξεις απογειώνει την εμπειρία, µόνο αν είσαι δίγλωσσος – δηλαδή όταν σου βγαίνει αυθόρμητα. Για τη σημασία της ξενόγλωσσης έκφρασης, ο Χούλιο Ιγκλέσιας, ο μεγάλος εραστής των 5 ηπείρων, τα έχει πει: «Όταν ήρθα στην Αμερική δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη στα αγγλικά, αλλά η ερωτική µου ζωή άγγιζε την τελειότητα. Τώρα που τα αγγλικά µου είναι τέλεια, η σεξουαλική µου ζωή είναι σκατά».

Βωβός κινηματογράφος is dead
Η επικοινωνία για το σεξ συνδέεται άμεσα µε την ικανοποίηση στο κρεβάτι. To dirty talking είναι μια μορφή επικοινωνίας που όταν γίνεται σαν παιχνίδι είναι δείγμα ότι έχετε ξεκλειδώσει κάποιες πίστες ηδονής κι ότι έχετε ξεπεράσει αναστολές και ταµπού. Αν δεν σου βγαίνει, είναι ok. Αν όµως το σκέφτεσαι, αξίζει να το εντάξεις σταδιακά. Τα οφέλη στο σεξ μπορεί να σε εκπλήξουν.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ζέτα Δούκα: «Η κοινωνία δεν φοβάται πια να μιλήσει, τα θύματα βίας ισχυροποιούνται, οι εγκληματίες έρχονται αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη»

To «MEGA Star» συναντά τη Δέσποινα Βανδή και τον Stan