in

Πας σε δημόσια τουαλέτα; Με αυτά τα tips θα αποφύγεις τις μολύνσεις

Πώς να αποφύγετε τις μολύνσεις από μια δημόσια τουαλέτα;

Είναι γεγονός πως όλοι προτιμούν να χρησιμοποιούν μια καθαρή τουαλέτα αντί για μια βρώμικη. Όμως ενώ κρατάτε τις τουαλέτες στο σπίτι καθαρές, η ανάγκη να επισκεφτείτε μια τουαλέτα συμβαίνει συχνά έξω από το σπίτι.

Μπορεί να έχετε την επιθυμία να χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα στο γραφείο, το εστιατόριο ή την καφετέρια, σε σταθμό λεωφορείων, στο αεροδρόμιο, στο αεροπλάνο ή στο γήπεδο δηλαδή οπουδήποτε. Τι κάνετε λοιπόν όταν είστε μακριά από το σπίτι και απλά πρέπει να πάτε;

Διαφήμιση

Σίγουρα το να υπάρχουν διαθέσιμες δημόσιες τουαλέτες είναι σημαντικό μέρος της σύγχρονης αστικής ζωής. Αλλά είναι επίσης επικίνδυνα σημεία για την απόκτηση μόλυνσης. Υπάρχει μια ομάδα διαφορετικών λοιμώξεων που θα μπορούσαν να προκύψουν από τη χρήση της τουαλέτας και οι οποίες οφείλονται σε μικρόβια (για παράδειγμα βακτήρια, παράσιτα και ιούς) που μεταδίδονται μεταξύ ατόμων που χρησιμοποιούν τις δημόσιες τουαλέτες.
Τα μικρόβια εξαπλώνονται σε όλο τον χώρο όταν τραβάμε το καζανάκι. Μπορούν να κολλήσουν στο πόμολο της πόρτας, στους τοίχους, στο κουτί του χαρτιού ή στο ίδιο το χαρτί τουαλέτας. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος προέρχεται από τα… Δες τη συνέχεια

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
δήμητρα αλεξανδράκη

Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Εννοείται ότι το κάνω κάθε μέρα” Και όχι μία αλλά… Ουτε που φαντάζεσαι τι είπε πάλι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αγκαλιά και τα λόγια στο Βασσάλο – ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ – Αποχώρησε από το ριάλιτι Survivor Ελλάδας