in

Αθηνά Οικονομάκου: Mας δείχνει πώς θα απογειώσουμε το total white look

Τη μόδα αγαπά η ηθοποιός και επιχειρηματίας

Για τις στιλιστικές της επιλογές ξεχωρίζει η Αθηνά Οικονομάκου και τώρα, που έχουμε πλέον καλωσορίσει την Άνοιξη, λέει «ναι» στα total white outfits.

Tην Τρίτη 15/3, λοιπόν, τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 1.110.000 followers της, όταν δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με ένα σικάτο, λευκό σύνολο με μαύρες λεπτομέρειες.

Διαφήμιση

Το λευκό παντελόνι κολακεύει τη λεπτή μέση της και το κοντό παλτό, στο ίδιο χρώμα, της χαρίζει φινέτσα. Τα μαύρα sneakers και το μαύρο, στρογγυλό καπέλο δημιουργούν χρωματική αντίθεση και δίνουν ένταση στο μοντέρνο σύνολο. Έτσι, το total white look της γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Πρόκειται για ένα outfit που ενδείκνυται για τη δουλειά, καθώς χαρίζει άνεση και στιλ. Να ξέρετε, όπου κι αν πάτε με total white σύνολο, θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας. Μπορείτε να «σπάσετε» το λευκό με μία κόκκινη τσάντα, μαύρες γόβες, ένα μοβ φουλάρι ή μία μπλε ζώνη. Αυτές είναι, φυσικά, μόνο μερικές ιδέες. Η Άνοιξη έχει μπει, αφήστε για τους επόμενους έξι μήνες τα μαύρα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας στην άκρη και προτιμήστε τα λευκά και όσα έχουν ζωηρά χρώματα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Kim Kardashian: Το κοντό nude μανικιούρ είναι super-hot τάση στα νύχια σου φέτος

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Υιοθέτησε τα λαμπερά μαλλιά και τα τονισμένα της φρύδια