in

Ελένη Φουρέιρα: Σικ και σέξι, παίζει με σκυλάκι και αποθεώνεται

Δες τις φωτογραφίες της όμορφης τραγουδίστριας στο Instagram

Στην «κατηγορία» των πιο επιτυχημένων και εντυπωσιακών performer ανήκει η Ελένη Φουρέιρα και με αυτό -νομίζω- κανείς δεν διαφωνεί!

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, διατηρώντας έτσι μία άμεση επικοινωνία με τους θαυμαστές της και δημοσιεύοντας στιγμιότυπα-βίντεο τόσο από την επαγγελματική όσο και την προσωπική της ζωή.

Και χθες, Δευτέρα 2/5, η «εκρηκτική» τραγουδίστρια ξεσήκωσε τη διαδικτυακή πλατφόρμα, όταν δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες, όπου την βλέπουμε να παίζει με έναν αξιολάτρευτο, μαύρο σκύλο. Η 35χρονη καλλιτέχνης κοιτά το σκυλάκι και «λιώνει». Η αγάπη της, άλλωστε, για τα τετράποδα αυτά πλάσματα είναι γνωστή!

Διαφήμιση

Με total black σύνολο, ελάχιστο μακιγιάζ και απλό hair styling, η Ελένη Φουρέιρα παραμένει άκρως αισθησιακή και αποδεικνύει πως μπορεί να μαγνητίζει τα βλέμματα, ακόμα κι όταν δεν εμφανίζεται με αποκαλυπτικό ντύσιμο. Γιατί όταν είσαι σέξι, είσαι πάντα, ό,τι κι αν φοράς, μακιγιαρισμένη ή εντελώς άβαφη, με μαλλί κομμωτηρίου ή απλό και καθημερινό.

H δερμάτινη φούστα της χαρίζει μία ροκ διάθεση και το τοπ κολακεύει το ντεκολτέ της, με την ίδια να εκπέμπει αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ.

Η ανάρτησή της έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, πάνω από 41.200 likes και τα θετικά σχόλια «δεν έχουν φρένο».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ηλίας Βρεττός: Ποια Δέσποινα Βανδή; Η φωτογραφία του χεριού του που τρέλανε το διαδίκτυο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δες τι κάνει, επειδή το καλοκαίρι αργεί