in , ,

Prada Menswear 2022: O Jeff Goldblum κλέβει την παράσταση

Πολύ γνωστοί καλλιτέχνες έδωσαν το παρόν στην πασαρέλα με αποκορύφωμα τον Jeff Goldblum.

Βλέποντας τον Jeff Goldblum να κλείνει αυτή την πασαρέλα, το χειροκρότημα υψώθηκε καθώς κατευθυνόταν προς τα παρασκήνια. Ένας άνθρωπος που ζει στα άκρα, ο Goldblum έγραψε ιστορία.

Αυτό ήταν το κατάλληλο αποκορύφωμα για μια συλλογή με το όνομα Body of Work, που προσέγγιζε την ιεραρχία των ρούχων εργασίας ως βασική της αποστολή. Αναπόφευκτα, για παράδειγμα, ο κόσμος εδώ θυμήθηκε την κλασική συλλογή Prada φθινόπωρο 2012, της οποίας οι πρωταγωνιστές ήταν οι Willem Dafoe, Gary Oldman, Tim Roth, Jamie Bell και Adrien Brody. Στα παρασκήνια εκείνη την ημέρα η Miuccia Prada το περιέγραψε ως «παρωδία της ανθρώπινης δύναμης». Ο Oldman το ονόμασε «θέατρο δύο λεπτών – μια σύντομη έκρηξη παράστασης».

Διαφήμιση

Εκτός από το Goldblum, συμμετείχαν οι Thomas Brodie-Sangster, Asa Butterfield, Damson Idris, Tom Mercier, Jaden Michael, Louis Partridge, Ashton Sanders, Filippo Scotti και ο πρώτος του show Kyle MacLachlan. Οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν αυτό το καστ, έτσι ώστε παίξουν ρόλους τα ανδρικά αρχέτυπα, των οποίων η σχετική θέση ανά επάγγελμα καθορίστηκε από την ένδυσή τους.

Φέτος χρησιμοποιήθηκαν ολόσωμες φόρμες από ανάλαφρο υλικό και two-pieces, διευρυμένα σε όγκο, από δέρμα ή επεξεργασμένο μετάξι. Αναφέρονται στην ιδέα της εργασίας, της κίνησης, της δραστηριότητας και του ελεύθερου χρόνου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Miranda Kerr: To μυστικό για το τέλειο δέρμα της

Ορμονική ακμή: 5 συμπληρώματα που κάνουν πραγματική δουλειά