in

Όταν η Ελένη Μενεγάκη της Mega Banca βάφτιζε την κόρη του Δημήτρη Κοντολάζου Σοφία

Η Ελένη Μενεγάκη σε ρόλο νονάς!

Εκείνη την εποχή, η Ελένη Μενεγάκη ήταν αρραβωνιασμένη με τον Χάρη Καλούδη, ο οποίος έπαιζε μπουζούκι στην ορχήστρα του Δημήτρη Κοντολάζου.

Εκείνη την εποχή, στα ηρωικά 90’s ο Δημήτρης Κοντολάζος και η σύζυγος του Καρολίνα, είχαν ζητήσει από την Ελένη Μενεγάκη να βαφτίσει τη δεύτερη κόρη τους, Σοφία.

Διαφήμιση

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το gossip-tv.gr, παρουσιάζει την νεαρή τότε Ελένη Μενεγάκη, τον καιρό που ήταν το κορίτσι της Mega Banca, με το ζευγάρι και την μικρή Σοφία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Γλυφάδα.

Οι δεσμοί από τότε με τον Δημήτρη Κοντολάζο έχουν χαλαρώσει αρκετά και ο τραγουδιστής έχει εκφράσει πολλές φορές το παράπονο του που η Ελένη δεν ήταν κοντά στη βαφτιστήρα της.

Δείτε την φωτογραφία από το Gossip-tv.gr

Η Σοφία Κοντολάζου εξηγεί για το πάγωμα των σχέσεων με την Ελένη Μενεγάκη:

Πριν από πέντε χρόνια η Σοφία Κοντολάζου είχε μιλήσει στον Αλκίνοο Μπουνιά και την εφημερίδα Εσπρέσσο και είχε αναφέρει σχετικά με το πάγωμα των σχέσεων της με την Ελένη Μενεγάκη και ότι είχε να την δει από τότε που ήταν 13 ετών

«Έχω να μιλήσω με τη νονά μου πολλά χρόνια, αν δεν κάνω λάθος από τότε που ήμουν 13 ετών. Θυμάμαι όμορφες στιγμές μαζί της. Εγώ δεν αντάλλαξα ποτέ κάποια άσχημη κουβέντα μαζί της, ούτε συνέβη κάτι αρνητικό μεταξύ μας. Ερχόταν Χριστούγεννα και Πάσχα στα γενέθλιά μου -κυρίως στις γιορτές, γιατί ήταν απασχολημένη με την εκπομπή -και μου έφερνε δώρα ή πηγαίναμε μαζί να ψωνίσουμε.

Από κει και πέρα, ό,τι κι αν συνέβη αφορά την ίδια και τους γονείς μου. Δεν ξέρω -ήμουν μικρή. Εγώ είμαι εντάξει μαζί της και, παρόλο που δεν έχουμε μιλήσει τόσα χρόνια, για μένα είναι πάντα η αγαπημένη νονά μου. Και βέβαια, θα ήθελα να την ξαναδώ, να της ξαναμιλήσω απλά και ανθρώπινα, να δω τι κάνει».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Πιθηκάνθρωποι: Το σκοτεινό πείραμα του ανθρώπου για «ζευγάρωμα» με τους πιθήκους

Τι να φτουρήσουν μπροστά σου. Η 50αρα Μαρία Καλάβρια βάζει τα γυαλιά στις 25αρες Inflouencers