in

Σασμος και ΣΕΙΣΜΟΣ: Η κόρη του Καραπάνου από το The Voice Of Greece χωρίς σουτιέν. Εικόνα

Ιωάννα Γεωργακοπούλου


Την Ιωάννα Γεωργακοπούλου την μάθαμε μέσα από τη συμμετοχή, αλλά και τη νίκη της στο The Voice of Greece πριν από 2 χρόνια!

Η όμορφη Ιωάννα κατάφερε από την πρώτη ημέρα στις οντισιόν να κερδίσει τη συμπάθεια τόσο του κοινού όσο και της κριτικής επιτροπής.

Διαθέτει έναν εξαιρετικό συνδυασμό χαρακτηριστικών που δύσκολα συναντάς σε ανθρώπους αυτής της ηλικίας. Η Ιωάννα είναι μόλις 21 ετών και διαθέτει φωνή, εμφάνιση, ψυχή, παιδεία και θετική ενέργεια!

Διαφήμιση

Ακόμα μένει με τους γονείς της αφού στα 15 διαγνώστηκε με ένα σπάνιο νόσημα στα μάτια, που έχει να κάνει με εκφύλιση ωχράς κηλίδας, κάτι που την δυσκολεύει πολύ στην όραση!

ΔΕΙΤΕ την Ιωάννα να μιλάει για αυτό

Πατέρας της είναι ο ηθοποιός που υποδύεται στη σειρά Σασμός τον Καραπάνο! Μία φυσιογνωμία του υποκόσμου ο οποίος όμως έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες και είναι ιδιαίτερα συμπαθής σαν χαρακτήρας στο τηλεοπτικό κοινό.

Η Ιωάννα μετά τη νίκη της στο The Voice Of Greece ασχολείται αποκλειστικά με το τραγούδι και ανήκει στη Μίνος EMI. Πρόσφατα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία από εξώφυλλο του έκανε όπου ποζάρει με ανοιχτό πανωφόρι χωρίς σουτιέν

Ακούστε την Ιωάννα να τραγουδά

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Αναστασία Γιούσεφ: Νέα Καριέρα. ΧΑΖΕΨΑΝ και οι Γερμανοί μαζί της. Η φωτογραφία με τα πόδια πάνω προκάλεσε ταραχές

Καμίλα Καμπέγιο: Η τολμηρή φωτογραφία που δεν είχε δημοσιευθεί ποτέ έως τώρα