in

Dua Lipa: Μάλλον κόψιμο. Κατέβασε το παντελόνι και έλυσε και το κορδόνι. Viral ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


Η Dua Lipa κάνει παγκόσμια περιοδεία, ετοιμάζει νέα τραγούδια, αλλά δε μένει μόνο στον χώρο της μουσικής. Επαγγελματικά προχωράει και υλοποιεί τα σχέδια της σε έναν χώρο εκτός του τραγουδιού και της σόου μπιζ.

Τις τελευταίες ημέρες έχει προβεί σε κατοχύρωση εμπορικών σημάτων και με αφετηρία το Λονδίνο και το Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζει το δικό της brand με προϊόντα ομορφιάς. Τουλάχιστον για την αρχή, γιατί έχει κατοχυρώσει και σήματα σε περισσότερες κλάσεις.

Η 26χρονη Star με το λαμπερό πρόσωπο και τις ιδανικές αναλογίες έχει στο Instagram περισσότερους από 80 εκατομμύρια followers.

Διαφήμιση

Χωρίς να έχει κάνει το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κάτι σαν Mall, η Ντούα Λίπα ξέρει ότι με τις προτάσεις της επηρεάζει εκατομμύρια νεαρές κοπέλες ώστε να ακολουθούν τις καταναλωτικές της συνήθειες! Αυτό είναι και ο ορισμός του influencer!

Οι followers αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο κάθε μέρα και ήδη το τελευταίο διάστημα που βρίσκεται στην Αμερική για τις ανάγκες της περιοδείας της έχει κερδίσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο νέους ακόλουθους!

Φυσικά βάζει και η Dua Lipa το χεράκι της σε όλο αυτό αφού οι φωτογραφίες που ποστάρει καθημερινά στο λογαριασμό της είναι για να κάνεις και like και Follow!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η φωτογραφία όπου η Lipa κατεβάζει το παντελόνι και έχει λύσει και το κορμάκι από μέσα!

Έχουν πάνω από 4 εκατομμύρια likes

Δείτε τα ενσταντανέ εδω

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Πασχαλινά Κουλουράκια

Συνταγή Πασχαλινά κουλουράκια από τον Άκη Πετρετζίκη

Ματέρα- Η «Καππαδοκία της Ιταλίας» με τα τρωγλοδυτικά σπίτια που κόβουν την ανάσα