in

Κατερίνα Καινούργιου: Την έπιασε η κακοκαιρία και ξενοκοιμήθηκε. Ποιος ο τυχερός;

«Μένω στην Κηφισιά, δεν ήταν εφικτό να επιστρέψω σπίτι μου» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» χτυπά την χώρα μας, χιλιάδες οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι με τα οχήματά τους σε μεγάλους δρόμους, ενώ η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί σε ορισμένες περιοχές. Ένας από τους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν χθες είναι και η Κατερίνα Καινούργιου.

Το πρωί της Τρίτης (25/1), η παρουσιάστρια του «Super Kατερίνα» μίλησε, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA, περιγράφοντας όσα πέρασε χθες.

H φωτογραφία που δημοσίευσε χθες η Κατερίνα Καινούργιου έξω από το τηλεοπτικό στούντιο:

Διαφήμιση

Σήμερα, η εκπομπή της, όπως και πολλές άλλες ψυχαγωγικές, δεν θα βγει στον αέρα, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

«Καλημέρα σε όλους! Νομίζω ότι σήμερα η μέρα δεν είναι για ψυχαγωγία, αλλά για ενημέρωση. Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια σε εσάς και τους συναδέλφους που είναι στο χιόνι, στην παγωνιά και βιώνουν όλες αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Μαραθώνιος είναι ουσιαστικά οι ενημερωτικές εκπομπές που κάνετε χθες και σήμερα. Καλό είναι αυτές τις ώρες ο κόσμος να ενημερωθεί» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ ήμουν από τους τυχερούς γιατί χθες έφυγα απευθείας. Μένω στα Βόρεια Προάστια, ήταν πολύ δύσκολο να πάω σπίτι. Ήρθαν και με πήραν και πήγα νότια. Όλοι οι υπόλοιποι συνάδελφοί μου, όμως, η Χρίσλα, δημοσιογράφοι, ο σκηνοθέτης της εκπομπής, οι περισσότεροι εγκλωβίστηκαν, όχι μόνο στην Αττική Οδό, αλλά και σε άλλους μεγάλους δρόμους. Επικοινωνούσαμε συνέχεια με όλα τα παιδιά. Το καλό είναι ότι φτάσανε όλοι με ασφάλεια σπίτι τους» σημείωσε.

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου, έμεινε εγκλωβισμένη για δώδεκα ολόκληρες ώρες στη Λεωφόρο Μαραθώνος.

«Εγώ ήρθα στο Νίκο Κοκλώνη να μείνω. Εγώ, όμως, μένω στην Κηφισιά, αλλά εκεί δεν ήταν εφικτό να πάω, γιατί έχει πάρα πολύ χιόνι» πρόσθεσε η οικοδέσποινα του «Super Kατερίνα».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του ALPHA, χθες το απόγευμα, μόλις έφτασε στην οικία του Νίκου Κοκλώνη, δημοσίευσε ένα βίντεο στα InstaStories της. Σε αυτό βλέπουμε τον παρουσιαστή μέσα στο αυτοκίνητό του να κάθεται στη θέση του οδηγού, ενώ η χαρά της Κατερίνας Καινούργιου που η ταλαιπωρία της τελείωσε είναι εμφανής. «Με έφερε σόι, αβλαβή και χωρίς καμία γρατζουνιά. Ο απεγκλωβιστής μου! Τώρα θα με κοιμίσει σπίτι, θα με ταΐσεις ε;» λέει η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Νίκο Κοκλώνη να φωνάζει μέσα από το αμάξι: «Έλα, θα δούμε Netflix».

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ιωάννα Τούνη: Βάφει σπίτια. Το απίστευτο ποσό που ζητάει. Περνάνε κρίση οι influencers; Δες το Viral Video

Chloe Cherry: Το νέο κορίτσι του Euphoria