in

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Χαλαρή και ξαπλωμένη, διαφημίζει μαγιό και το θανατηφόρο κορμί της αναστατώνει

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το εντυπωσιακό μοντέλο στο Instagram

Αν και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν θα είναι και πάλι παρουσιάστρια στον επόμενο κύκλο του GNTM, ο οποίος λογικά, όπως κάθε χρόνο, θα αρχίσει να προβάλλεται στο STAR στις αρχές Οκτωβρίου, στο μόντελινγκ η πορεία της είναι μόνο ανοδική και όχι τυχαία! Διαθέτει όλο το πακέτο, ψηλή, ξανθιά, λεπτή σιλουέτα, λαμπερή επιδερμίδα και ωραία χαρακτηριστικά προσώπου.

Και χθες, Τρίτη 3/5, απέδειξε, για ακόμη μία φορά, πως δικαίως ανήκει στην «κατηγορία» των Ελληνίδων μοντέλων με διεθνή καριέρα, όταν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφίες. Στη μία εξ αυτών εμφανίζεται με ένα κομψό μπικίνι και στις άλλες δύο με μοντέρνα ανοιξιάτικα-καλοκαιρινά ρούχα.

Διαφήμιση

Όπως βλέπεις παρακάτω, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου διαθέτει σούπερ αναλογίες. Το ψηλόμεσο μαγιό κολακεύει τη λεπτή μέση της και τα γυαλιά ηλίου της χαρίζουν στιλ, με την ίδια να εκπέμπει αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ. Ξαπλωμένη σε βάρκα, η οποία πλέει στη θάλασσα -πράγμα το οποίο αποτελεί πιθανότατα προϊόν photoshop-, αναδεικνύει το μαγιό, αλλά το καλλίγραμμο σώμα της είναι αυτό που μαγνητίζει το βλέμμα.

Παρατηρώντας τα στιγμιότυπα, καθίσταται προφανές πως η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ξέρει να ποζάρει, πώς να στηθεί μπροστά στο φωτογραφικό φακό και πώς θα παίξει με το βλέμμα και το ύφος της, προκειμένου να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αυτές οι τρεις φωτογραφίες, τις οποίες «ανέβασε» η ίδια στο Instagram, αποτελούν προϊόν διαφήμισης γνωστής πολυεθνικής εταιρείας ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ. Όπως καταλαβαίνεις, τα ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων του εξωτερικού επιλέγουν την Ελληνίδα καλλονή για να προμοτάρουν το brand τους, επειδή την εμπιστεύονται και ξέρουν ότι «το έχει του χεριού της».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Πέτρος Κουσουλός για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Επεδίωκε να ρίξει την ευθύνη στον Μάνο Δασκαλάκη»

Ιωάννα Τούνη: Είδε το Δημήτρη Αλεξάνδρου Τσολιά στα ανάκτορα και αναφώνησε. Γεια σου Τσολιά τσολιά