in

Όλη η ζωή της Έμμας σε 1 λεπτό: Ρίγη συγκίνησης με το βίντεο που ανάρτησε η μητέρα της

Έμμα Καρυωτάκη: Όλες οι χαρούμενες στιγμές σε ένα βίντεο

Κανείς δεν θα ξεχάσει την άτυχη Έμμα Καρυωτάκη που έχασε την ζωή της τόσο άδικα σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη. Η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας ανήρτησε ένα βίντεο για την ζωή της Έμμας και προκαλεί συγκίνηση.

Διαφήμιση

Ο θάνατος της Εμμας στις 27 του περασμένου Νοέμβρη στη Θεσσαλονίκη μετά από ένα φοβερό τροχαίο στο κέντρο της πόλης σόκαρε όλη την Ελλάδα και παράλληλα ανάγκασε όλη την χώρα να υποκλιθεί στο μεγαλείο τόσο της ίδιας της άτυχης κοπέλας από τα Χανιά όσο και τον γονιών της που έδωσαν την συγκατάθεσή τους ώστε όργανά της να δοθούν   σε άλλους ανθρώπους εκπληρώνοντας την επιθυμία της 21χρονης κόρης τους. 

Όλη η ζωή της Έμμας σε 1 λεπτό: Ρίγη συγκίνησης με το βίντεο που ανάρτησε η μητέρα της

Χθες, 8/2 η μητέρα της Εμμας ανάρτησε ένα συγκλονιστικό βίντεο διάρκειας περίπου 1 λεπτού που δείχνει ολόκληρη τη ζωή της άτυχης κόρης της! Πρόκειται για ένα μικρό βίντεο που δείχνει την Έμμα σε μικρή ηλικία, μεγαλύτερη και λίγο πριν τον θάνατό της σε ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές.

Το συγκινητικό βίντεο για την Έμμα Καρυωτάκη

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: ΜΟΝΗ σα το λεμόνι. Φοράει εσώρουχα, τρώει αφροδισιακά γλυκά και γλύφει το γλειφιτζούρι

Viral βιντεο: Το Ρώσικο ελικόπτερο Mi-6 που βρίσκεται σε βάλτο για 40 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα