in , ,

Millie Bobby Brown: Σύγχρονη Σταχτοπούτα για τα 18α γενέθλιά της

Η Millie Bobby Brown γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της, αντλώντας έμπνευση από την Barbie και την Σταχτοπούτα, φορώντας το πιο όμορφο αστραφτερό φόρεμα, που ταιριάζει σε μια πριγκίπισσα.

Η σταρ μοιράστηκε δύο υπέροχες φωτογραφίες από τις γιορτές των γενεθλίων της, ποζάροντας στο πίσω μέρος μιας λιμουζίνας, με το προαναφερθέν φόρεμα Σταχτοπούτας. Η Millie γιόρτασε τα μνημειώδη γενέθλιά της φορώντας ένα στράπλες γαλάζιο φόρεμα, με κομμένη λεπτομέρεια στο μεσαίο τμήμα, καθώς και ένα ψηλό σκίσιμο. Το φόρεμα ήταν φτιαγμένο από ένα αστραφτερό ύφασμα που γυάλιζε ακόμη και στον φακό της κάμερας, ακριβώς όπως μια έκδοση του 2022 του εμβληματικού φόρεμα Cinderella.

Η Millie κράτησε την υπόλοιπη εμφάνισή της απλή, επιλέγοντας ένα γαλλικό μανικιούρ για τα νύχια της, μακριά και χαλαρά κυματιστά στολισμένα μαλλιά, καθώς όμορφα ροζ χείλη.

Διαφήμιση

Η Millie έχει αλλάξει πολύ το look της τον τελευταίο καιρό. Όπως αναφέραμε προηγουμένως, γιόρτασε τα γενέθλιά της φορώντας μια ξανθιά περούκα εμπνευσμένη από τη Barbie μαζί με τον φίλο της “Ken” Jake Bongiovi. Έχει επίσης τολμήσει ένα γυαλιστερό bob σε μια selfie καθώς και ένα χαριτωμένο γαλλικό bob με αφέλειες σε μια φωτογραφία για τη σειρά ομορφιάς της.

Η σταρ πηγαίνει από μακρύ σε κοντό εν ριπή οφθαλμού και φαίνεται να το διασκεδάζει πολύ. Αυτό είναι κάτι που ταιριάζει απόλυτα στην καριέρα της, καθώς την βλέπουμε με μακριά κυματιστά μαλλιά όταν υποδύεται την Enola Holmes και με ένα ατημέλητο bob για τον ρόλο της στο “The Girls I’ve Been”.

Η Millie σχολίασε πρόσφατα σε συνέντευξή της την τελευταία της συλλογή florence by mills, η οποία ήταν εμπνευσμένη από την ίδια. «Νομίζω ότι τελικά στα 18 μου και έχοντας μάθει σιγά σιγά να εκφράζομαι, ανακάλυψα ότι μου αρέσει να εκφράζομαι κυρίως μέσω του χρώματος», είπε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελευθερία Ελευθερίου: Τα είδαν όλα οι γείτονες. Ανέβηκε στην ταράτσα με γούνα και γόβες. ΜΟΝΟ! Δες φωτογραφίες

Φαίη Σκορδά: Τα matching sets δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ