in

ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ: Δουρειος Ιππος και χορηγός του Κούλη η Πόπη Τσαπανίδου. Το επικοινωνιακό χάος και το αμπελαλέ

Μετά το επικοινωνιακό χάος που προκάλεσε στο ΣΥΡΙΖΑ εξαφανίστηκε


Η Πόπη Τσαπανίδου, Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται να έχει βυθιστεί σε απόλυτη σιωπή από τη στιγμή της συντριβητικής ήττας του κόμματος από τη Νέα Δημοκρατία.

Η διαφορά 20 μονάδων που προέκυψε από τις εκλογές δεν αποτελεί απλώς μία εκλογική ήττα, αλλά ένα συνολικό πλήγμα για το κόμμα της Αριστεράς.

Το επικοινωνιακό χάος που επικράτησε στην προεκλογική περίοδο, σύμφωνα με πολλούς, είχε το όνομα της Πόπης Τσαπανίδου.
Ως εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, η Τσαπανίδου είχε την ευθύνη να παρουσιάζει και να εξηγεί τις πολιτικές θέσεις του κόμματος, ερμηνεύοντας και εκφράζοντας με σαφήνεια τη θέληση της πολιτικής του ηγεσίας.

Διαφήμιση

Η έλλειψη σαφήνειας και οραματισμού, ωστόσο,χαρακτήρισαν την εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος Πόπης Τσαπανίδου, με αποτέλεσμα η επικοινωνια να ήταν ιδιαίτερα αποσταθεροποιητική, ενώ αποδείχθηκε επιζήμια για την εικόνα και το προφίλ του κόμματος.

Στον απόηχο της ήττας, η Τσαπανίδου φαίνεται να έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης. Η “εξαφάνιση” της Τσαπανίδου από το προσκήνιο ενδεχομένως αποτελεί απόδειξη μιας πιθανής ανασυγκρότησης, αλλά επίσης ενδεχομένως αντανακλά και την επιθυμία της να απομακρυνθεί ή να την απομακρύνουν από το χάος που προκάλεσε.

Πολλοί κριτικοί και αναλυτές επισημαίνουν ότι η Τσαπανίδου θα μπορούσε να έχει διαχειριστεί καλύτερα την επικοινωνία του κόμματος.

Η έλλειψη επικοινωνιακής στρατηγικής και ο συχνά αμφισβητούμενος τρόπος με τον οποίο η Τσαπανίδου παρουσίαζε τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται να έχουν συμβάλει στη δημιουργία ενός πολιτικού κλίματος που δεν ευνοούσε την επιτυχία τους στις κάλπες.

Στο twitter έγινε Party φυσικά και η εξαφάνιση της Πόπης Τσαπανίδου έγινε Viral

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Σάρα Χάιλαντ

Σάρα Χάιλαντ: Μεγάλωσε επικίνδυνα και χρήζει προσοχής. Για τσέκαρε σε παρακαλώ

Μαρίνα Λικμέτα: Με μπλέ μαγιό ξεκινά το καλοκαίρι 2023 – Η φωτογραφία με μπικίνι που… βγάζει μάτις