in , , ,

Σάκης Ρουβας: Είπε το ΝΑΙ στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Που θα κατέβει

Σάκης Ρουβας

Ένα πρόσωπο- έκπληξη αναζητούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να συμμετάσχει στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατία’», κατέληξε στο πρόσωπο του δημοφιλούς τραγουδιστή Σάκη Ρουβά.
Ο γνωστός καλλιτέχνης εδώ και καιρό φλερτάρει με την ιδέα της ενεργού εμπλοκής του στην πολιτική, κάτι που μάλλον δείχνει να λαμβάνει «σάρκα και οστά» στις επικείμενες ευρωεκλογές του Μαΐου. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατίας», ο Σάκης Ρουβάς ήδη έχει ξεκινήσει εντατικά μαθήματα στην Πειραιώς από επικοινωνιολόγους της ΝΔ, προκειμένου …
εκπαιδευτεί στα της πολιτικής, στη ρητορική, στις βασικές αρχές του κόμματος και στον τρόπο με τον οποίο θα αποφεύγει τις πιθανές «παγίδες» που θα του στήσουν οι αντίπαλοι.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έχει αφήσει ακόμα οκτώ κενές θέσεις στο ευρωψηφοδέλτιο για ηχηρές κινήσεις της τελευταίας στιγμής, όπως αυτή του Κερκυραίου τραγουδιστή, θέλει με τη συγκεκριμένη επιλογή να εισαγάγει τον λόγο της ΝΔ στα νεανικά κοινά.
Στην Πειραιώς εκτιμούν ότι με την επιλογή του Σάκη Ρουβά, πολλοί νέοι ψηφοφόροι, θα ενδιαφερθούν να ακούσουν το ”γαλάζιο” αφήγημα και κατ’ επέκταση, να δώσουν την ψήφο τους στο ίνδαλμά τους και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το όνομα του τραγουδιστή είχε ακουστεί ξανά στο παρελθόν ως υποψηφίου είτε στη Β’ Αθηνών είτε στην Περιφέρεια Αττικής, ωστόσο μάλλον ο πρόεδρος της ΝΔ καταλήγει στην επιλογή των ευρωεκλογών στις οποίες προσδίδει έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά.
Πέρυσι, μετά την έντονη φημολογία για κάθοδο του δημοφιλούς καλλιτέχνη στην πολιτική, ο κ. Μητσοτάκης είχε πει : «Θέλω πολύ να με υποστηρίξει ο Σάκης Ρουβάς στην προεκλογική περίοδο, αλλά δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιό μας». Από την πλευρά του, ο Σάκης Ρουβάς είχε πει ότι η πολιτική τον ενδιαφέρει και ότι, αν έρθει η στιγμή που θα αισθανθεί την ανάγκη να εμπλακεί σε αυτήν, θα το κάνει.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Χόρχε Μπουκάι: Τα 10 ναι της ζωής σου.

Το Τατουάζ: Αν το ΒΛΕΠΕΙΣ απόψε θα δεις κατι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ