in

Γιώργος Παπακώστας: «Νόσησα με κορονοϊό, είχα 39 πυρετό για δώδεκα μέρες»

«Νοσηλεύτηκα για πέντε μέρες» τονίζει ο δημοφιλής σεφ

Συνέντευξη στο «Ηappy Day» παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης 3/2 ο Γιώργος Παπακώστας και αναφέρθηκε στην περιπέτειά του με την ασθένεια Covid-19 και στην εκλεκτή της καρδιάς του.

«Με τη σύντροφό μου είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο. Σημαίνει ότι ταιριάζουμε αρκετά και προφανώς έχουμε σκεφτεί κάτι παραπάνω. Όχι, δεν έχω κάνει πρόταση γάμου. Δεν υπάρχει περίπτωση να το πω» εξομολογήθηκε αρχικά.

«Πέρασα κορονοϊό πάρα πολύ δύσκολα και ειλικρινά εύχομαι να μην το πάθει κανείς τόσο βαριά. Νόσησα 18 μέρες και τις 5 τις πέρασα στο νοσοκομείο. Είχα για 12 ημέρες συνεχόμενα 39 πυρετό ακατέβατο. Μου έβαζαν ορό έπεφτε στο 38,5 και μετά από λίγο ανέβαινε πάλι 39.

Διαφήμιση

Όταν βγήκα από το νοσοκομείο για δύο ημέρες με έκανε μπάνιο η Φωτεινή. Δεν μπορούσα να σηκώσω τα χέρια μου, δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα και να είμαι όρθιος, πήγαινα τοίχο τοίχο και τα πόδια μου έτρεμαν. Ήταν απίστευτο» σημείωσε ο σεφ και ιδιοκτήτης εστιατορίου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

https://www.youtube.com/watch?v=-1aydj_ztL8

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Αθηνά Οικονομάκου: Τζακούζι στη χιονισμένη Γαλλία

Αλεξία Μουστάκα: «Είχα στείλει βιογραφικό για να παίξω στις “Άγριες Μέλισσες”, αλλά δεν με κάλεσαν»