in

Βρισηίδα Ανδριώτου: Με ανύπαρκτο φόρεμα κουνιέται στο Μαρτίκα και τον στέλνει για χάπια και ματζούνια. Ριάλιτι όχι αστεία!

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης της τηλεόρασης του Σκαϊ, ο Σπύρος Μαρτίκας φαρμακοποιός από το Κερατσίνι και η influencer και μοντέλο Βρισηίδα Ανδριώτου διανύουν ήδη τον πέμπτο μήνα της σχέσης τους.

Το ζευγάρι πλέον συζεί στο σπίτι του Σπύρου στο Κερατσίνι ενώ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έκαναν αρκετά ταξίδια. Πάρος, Μύκονος, Χαλκιδική, Κάλυμνος είναι μερικοί από τους προορισμούς μας έδειξαν μέσα από τους social λογαριασμούς τους.

Τον λόγο που ο Μαρτίκας δε μπορεί να ξεκολλήσει από τη Βρισηίδα Ανδριώτου και έχει φάει την καψούρα της ζωής του, καταλάβαμε λίγο νωρίτερα σήμερα μετά από ένα βίντεο που δημοσίευσε η Βρισηίδα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Διαφήμιση

Σε αυτό φοράει ένα λευκό ανύπαρκτο μίνι φόρεμα με βαθύ ντεκoλτέ και λικνίζεται στο φακό!

Αυτά βλέπει ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι και λογικά θα θέλει να πάρει από το φαρμακείο του τα μισά χάπια και μαντζούνια.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Ο Αινστάιν και το IQ …! Τρελό γέλιο

Ανέκδοτο: Η Σαρανταποδαρούσα που μιλάει …! Τρελό γέλιο