in

Κατερίνα Καινούργιου: Λέει «ναι» στις παγιέτες και είναι εκθαμβωτική!

Η παρουσιάστρια αποπνέει αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ

Για τις ενδυματολογικές της επιλογές ξεχωρίζει η Κατερίνα Καινούργιου και στην ψυχαγωγική εκπομπή της, στον ALPHA, «Super Kατερίνα», εμφανίζεται πάντα με μοντέρνα outfits, τα οποία κολακεύουν τη λεπτή σιλουέτα της.

Παράλληλα, είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, αφού εργάζεται ως μοντέλο διάφορων εταιρειών γυναικείων ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ. Και την Κυριακή 20/3, έδωσε λάμψη στην δημοφιλή, διαδικτυακή πλατφόρμα, όταν ανάρτησε τρεις φωτογραφίες, στις οποίες την βλέπουμε με ένα υπέροχο ροζ σύνολο με παγιέτες.

Διαφήμιση

Το παντελόνι αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια και τη λεπτή μέση της, ενώ το ασορτί blazer της χαρίζει ένα cool αέρα. Η 36χρονη παρουσιάστρια «έχει σπάσει» όμορφα τη παγιέτα με ένα λευκό, λιτό, σατέν lingerie. Σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τα ανδρικά βλέμματα ούτε από τα γυναικεία.

Επιπλέον στιλ της προσδίδουν τα ροζ γυαλιά ηλίου. «Το μέλλον είναι λαμπερό» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 16.100 likes.

Για τη βραδινή σας έξοδο, μην φοβάστε την παγιέτα! Τώρα, που έχουμε καλωσορίσει την Άνοιξη,  επιλέξτε φορέματα, φούστες και παντελόνια με παγιέτες σε ασημί και ροζ απόχρωση, αποφεύγοντας τα μαύρα ρούχα. Εμφανιστείτε με λαμπερό, ultra sic ουtfit και οι άνδρες δεν θα μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω σας!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μπέλα Θορν: Το κορίτσι της Disney δεν είναι και τόσο μικρό πια. Με μαυρες ζαρτιέρες σου κλεινει το… μάτι

Αθηνά Οικονομάκου: Το πλεκτό “όνειρο” και τα οικογενειακά παιχνίδια γιαγιάς με εγγονή