in

Νίκος Οικονομόπουλος: Θέλει ακόμα τη γυναίκα να σηκώνει το πιάτο από το τραπέζι

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές και από τους ελάχιστους εναπομείναντες που γεμίζουν ένα κέντρο χωρίς προσκλήσεις, δώρα και άλλα τέτοια. Όμως με τις δηλώσεις που έκανε πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή Όλα Μπιπ σίγουρα η δημοφιλία του φυλλορρόησε!

Ο τραγουδιστής που είναι πάντα ειλικρινής και αρκετές φορές κάπως γραφικός σε όσα λέει, μίλησε για τη συμμετοχή του στο Dream Show και πως βλέπει τα ριάλιτι.

Διαφήμιση

«Από μικρός τραγουδούσα και ήρθε η ευκαιρία με το “Dream Show”. Εγώ ήμουν κατά των ριάλιτι και των talent shows, αλλά ήξερα ποιος είναι ο σκοπός και ο στόχος μου. Ήταν, όμως, και λίγο ριάλιτι γιατί μας παρακολουθούσαν κάμερες 24 ώρες το 24ωρο. Θυμάμαι, πριν μπω στο παιχνίδι, ήμουν στην Κομοτηνή, τραγουδούσα εκεί και είχα δει στον ύπνο μου ότι πήγα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και κέρδισα. Είναι φοβερό. Την άλλη ημέρα ξυπνάω και ανοίγοντας την τηλεόραση είδα το σποτ του Alpha και είπα “δε γίνεται, παίρνω τηλέφωνο να δηλώσω συμμετοχή”. Δεν με πήραν για τρεις ημέρες γιατί είπαν θα με πάρουν την επόμενη και πήρα ξανά τηλέφωνο και τους το υπενθύμισα».

Η δήλωση του όμως που προκάλεσε σάλο, ήταν η ακόλουθη: ««Είμαι παλαιών αρχών. Ήμασταν στο τραπέζι, έτρωγε ο παππούς και η γιαγιά έπρεπε να μαζέψει το τραπέζι. Έτσι έμαθα. Κι εγώ όταν τρώω, δεν σηκώνω το πιάτο μου. Δεν το κάνω εσκεμμένα, απλά έτσι έμαθα από τον παππού.

Πιστεύω ότι η γυναίκα στο σπίτι έχει κάποιες συγκεκριμένες δουλειές να κάνει. Δε δέχομαι για κανένα λόγο η γυναίκα να είναι πάνω από μένα.

Ότι η γυναίκα κάνει κουμάντο στο σπίτι, εγώ δεν το δέχομαι. Δεν είναι ωραίο μόλις τελειώσεις το φαγητό σου να μαζέψει το τραπέζι η γυναίκα;

Επίσης, είναι ωραίο να σφουγγαρίζεις εσύ το σπίτι και η γυναίκα σου να διαβάζει εφημερίδα; Πρέπει από την αρχή να ξεκαθαρίζεις την θέση σου και ποιος είσαι. Αν στην πορεία της σχέσης σου, είτε επαγγελματική, είτε προσωπική αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο, δεν είσαι εσύ».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Αλίκη Βουγιουκλάκη

Άννα Φόνσου: Μίλησε για πρώτη φορά για τον ανταγωνισμό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Khloe Kardashian: Ποζάρει topless για την διαφήμιση του Good American