in

Ελίνα Παπίλα: «Πάρα πολλοί άνθρωποι νόμιζαν ότι εγώ και ο Γιώργος Καρτελιάς ήμασταν ζευγάρι»

«Μου αρέσει παρά πολύ η εκπομπή μας» τονίζει η παρουσιάστρια για το «Βreakfast@Star», το οποίο κάνει μαζί με τον Γιώργο Καρτελιά

Στο «The 2Night Show» φιλοξενήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 2/2 ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα. Οι παρουσιαστές της πρωινής ζώνης του Star παραχώρησαν μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησαν για το πέρασμά τους από το ραδιόφωνο στην τηλεόραση.

Ο Γιώργος Καρτελιάς δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι ακόμα δεν είναι ιδιαίτερα άνετος μπροστά στον τηλεοπτικό φακό: «Ναι, μαζεύομαι λίγο, έχω ακόμα λίγο άγχος στην τηλεόραση».

Οι δυο τους αποτελούν ένα αχτύπητο δίδυμο και, όπως ανέφερε η Ελίνα Παπίλα, αρκετοί ήταν εκείνοι που νόμιζαν ότι έχουν σχέση: «Πάρα πολύς κόσμος νόμιζε ότι ήμασταν ζευγάρι, ακροατές κυρίως. Μου έκανε εντύπωση που μας ρώταγαν ακροατές και τους απαντούσα για πλάκα “ναι”. Γενικά κατάλαβα ότι δεν ακούνε όλοι ραδιόφωνο 24ωρες το 24ωρο».

Διαφήμιση

Να σημειωθεί εδώ ότι ο Γιώργος Καρτελιάς έχει ένα παιδί με την σύζυγό του, διατροφολόγος στο επάγγελμα, ενώ η Ελίνα Παπίλα έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον άνδρα της ζωής της.

Για τον τσακωμό τους που τους κράτησε χώρια, η παρουσιάστρια είπε: «Εγώ στον “Sok FM” πήγα το 2005, το 2009 έφυγα γιατί τσακωθήκαμε. Δεν θυμάμαι γιατί τσακωθήκαμε. Τη δεύτερη φορά θυμάμαι βασικά, αλλά δεν πρέπει να το πω. Γυρνάω το 2010, το 2015 τσακωθήκαμε ξανά έντονα, και μετά από τρία χρόνια αναλάβαμε το πρωινό με τον Γιώργο».

Σε αυτό το σημείο, ο Γιώργος Καρτελιάς πρόσθεσε: «Τσακωνόταν με άνθρωπο πίσω από τα μικρόφωνα και “γύρναγε” σε εμάς».

Για το «Breakfast@star», η Ελίνα Παπίλα παραδέχτηκε ότι είχε πολλά να ζυγίσει πριν πει το μεγάλο «ναι»: «Δεν ήταν εύκολο σαν απόφαση είναι οι υποχρεώσεις η απόσταση, δεν το αποφάσισα κατευθείαν, κολακεύτηκα».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καρτελιάς παραδέχτηκε: «Πάθαμε σοκ με την πρόταση. Δεν περιμέναμε τέτοια πρόταση, περιμέναμε πάνελ. Το λέγαμε σε δικούς μας ανθρώπους και κανείς δεν το πίστευε».

Το κανάλι τους εμπιστεύεται ενώ, όπως δήλωσαν, τους ζήτησε να μην ασχολούνται με τις επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

«Το απολαμβάνω παρά πολύ, μου αρέσει παρά πολύ η εκπομπή μας, υπάρχει μία ζωντάνια το πρωί. Μ’ αρέσει η ροή της πρωινής ζώνης. Μας στηρίζουν, από την πρώτη μέρα μας είπαν να μην κοιτάμε τα νούμερα τηλεθέασης» τόνισε η παρουσιάστρια, με τον Γιώργο Καρτελιά να συμφωνεί μαζί της: «Από την αρχή μας είπαν μην κοιτάτε νούμερα, μη σας νοιάζει τίποτα, εμείς τα κοιτάμε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Στικούδη: Όταν έγραφε πάνω στο στήθος της για να μαζέψει followers. Φωτογραφία ντοκουμέντο

Jennifer Lopez: Εντυπωσιακή φωτογράφηση για τους New York Times