in

Τζέρεμι Μικς: Τον θυμάσαι; Τι κάνει σήμερα και 5 πράγματα που δεν ξέρεις για τον πιο σέξι κρατούμενο. Φωτογραφία και Instagram

Ποια γυναίκα δε μπήκε στον πειρασμό να αναζητήσει το όνομα του Τζέρεμι Μικς στο Google;
Ήρθε η ώρα να μάθετε πέντε πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον πιο σέξι κρατούμενο του κόσμου, ο οποίος αποφυλακίστηκε αφού έμεινε έγκλειστος 27 μήνες για παράνομη οπλοκατοχή.

Ο αστυνομικός φάκελος του Μικς που το 2014 δημοσιεύθηκε στο Facebook στην επίσημη σελίδα της αστυνομίας του Στόκτον έγινε viral μέσα σε λίγες μόλις ημέρες. Μάλιστα, έλαβε περισσότερα από 800.000 likes και 420.000 σχόλια.

Διαφήμιση

Μόλις ο πρώην κρατούμενος αποφυλακίστηκε για ένοπλη ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο σε συνεργασία με το γνωστό πρακτορείο «White Cross Management».

Θα πιστεύατε ποτέ πως ο Μικς είναι αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας 2 παιδιών; Μάθε λοιπόν

Ο Μικς είναι παντρεμένος και έχει 2 γιους.

Το τατουάζ που έχει με σχήμα δάκρυ στο αριστερό ζυγωματικό το έκανε για να δείξει πως έκανε στο παρελθόν πράγματα για τα οποία δεν είναι υπερήφανος. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Μέχρι στιγμής ο Μικς μετράει 1.600.000 followers στην σελίδα του στο Instagram. Καθόλου άσχημα…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Στα 37 χωρίς παιδί. Το σχόλιο στο twitter που την έκανε έξαλλη

Τόνια Σωτηροπούλου: Φίλη μου η Κοντσίτα Βουρστ έλεγε, ούτε follow στο instagram δε της έκανε αυτή!