in

Αν Χάθαγουεϊ: Η μοναδική ημιγυμvη φωτογραφία της – Κατεβάζει το φόρεμα και σε κοιτά κατάματα

Η Αν Χάθαγουεϊ είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, βραβευμένη με Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για το μιούζικαλ Οι Άθλιοι. Μετά από διάφορους θεατρικούς ρόλους, έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά του FOX Get Real το 1999. Στην πρώτη της ταινία ενσάρκωσε τον ρόλο της Μία Θερμόπολις στην ταινία Το ημερολόγιο μιας πριγκίπισσας το 2001

Η Αν Χάθαγουεϊ πριν λίγα χρόνια έδωσε τη δική της απάντηση σε όσους αμφισβητούν τη σέξι πλευρά της με μια ημίγuμνη φωτογράφιση για το περιοδικό Harper’s Bazaar. Η ηθοποιός μας έδειξε τον άλλο της εαυτό και απάντησε σε όλους εκείνους που υποστηρίζουν πως μια γυναίκα με το δικό της στυλ δε μπορεί να είναι… καuτή.

Η ηθοποιός δε μας είχε συνηθίσει ούτε σε προκλητικές εμφανίσεις , ούτε σε αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις, αυτή τη φορά όμως γδύvεται για τις ανάγκες της νέας της φωτογράφισης και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Διαφήμιση

Η ηθοποιός που έχει καταφέρει να κερδίσει το πολυπόθητο Όσκαρ, υποστηρίζει πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που της έχουν πει πως δεν είναι καθόλου σέξι και πως θα πρέπει να ντύνεται περισσότερο «σα γυναίκα».

Ή ίδια, παραδέχεται μάλιστα πως ανησυχεί για την εικόνα της τώρα που σταμάτησε να είναι χορτοφάγος και προσπαθεί πολύ για να κρατήσει το σώμα της σε καλή κατάσταση. Το Harper’s Bazaar μας παρουσιάζει την Χάθαγουεϊ πιο αποκαλυπτική από ποτέ με έντονο μακιγιάζ και λίγα ρούχα, με την ίδια να δηλώνει πως είναι ιδιαιτέρως τολμηρή και όταν ένας άντρας της κινήσει το ενδιαφέρον, εκείνη θα προσπαθήσει να τον κατακτήσει χρησιμοποιώντας όλα της τα «όπλα».

Για να είμαστε ειλικρινείς, μετά τη συγκεκριμένη φωτογράφιση δεν έχουμε κανέναν λόγο να την αμφισβητούμε

.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σολβέιχ Μερκ Χάνσεν (Solveig Mørk Hansen): Με μαγιό και εσώρουχα αποχαιρετα το 2022 και λέει bye bye

Κάλαντα: Οι 16 τύποι που (δεν) σου άνοιγαν την πόρτα να τα πεις