in

Νεκρή κριτής του ριάλιτι Next Top Model – Έπασχε από κατάθλιψη – Είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και πριν χρόνια

Το Next Top Model είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ριάλιτι μοντέλων σε όλο τον κόσμο με χιλιάδες μοντέλων έχουν καταφέρει να κερδίσουν μία θέση στη βιομηχανία της μόδας!

Η Ελλάδα το GNTM εμφανίστηκε πρώτη φορά το 2010 μέσα από τη συχνότητα του ANT1 για δύο σεζόν ενώ τα τελευταία χρόνια το ριάλιτι παίζει μέσα από την τηλεόραση του Star Channel!

Εκτός από τα χιλιάδες μοντέλα πολλοί επώνυμοι με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της μόδας έχουν περάσει από τη θέση της κριτικής επιτροπής

Διαφήμιση

Η Σάρλοτ Ντόσον ήταν μια από τις πιο πετυχημένες φιγούρες στο χώρο της παρουσίασης αλλά και του modeling. Είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει και πριν πολλά χρόνια τον Σεπτέμβριο του 2012.

Τα τελευταία χρόνια είχε ξεχωρίσει για τις εμφανίσεις της στο Next Top Model της Αυστραλίας, αλλά και σε πολλές άλλες εκπομπές που υπήρξε παρουσιάστρια.

Η αστυνομία βρήκε το πτώμα της ενώ φίλοι και συγγενείς αναφέρουν πως έπασχε από βαριά μορφή κατάθλιψης για πολλά χρόνια. Στο κτίριο που βρέθηκε νεκρή, έκανε την εμφάνιση του και ο ηθοποιός Ράσελ Κρόου με τους γιους του, καθότι η Ντόσον ήταν γειτόνισσα του. Όταν άκουσε τα θλιβερά νέα, ο ηθοποιός ξέσπασε σε λυγμούς.

”Σάρλι Ντι…(σ.σ. χαϊδευτική προσφώνηση). Δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν υπήρχαν τόσο καλοσυνάτες ψυχές όσο η δική της. Αναπαύσου εν ειρήνη”, έγραψε ο Ράσελ Κρόου στο Twitter.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αρετή Λαούρτη

Η Αρετή γράφει για αυτά που παρατηρεί από χόμπι. Είναι καθηγήτρια Αγγλικών και υπήρξε φανατική αναγνώστρια!
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
Όλα τα άρθρα για την Rita Ora

Ρίτα Όρα: Βούτηξε την Έλι Γκούλντινγκ και αντάλλαξαν υγρά – Η Φωτογραφία που σόκαρε την εβδομάδα μόδας

Ποια Τζούλια Αλεξανδράτου; Η Ναταλία Δραγούμη και οι 3 έγχρωμοι που την…