in

Προβληματισμός: Βλέπουν το επεισόδιο του Σασμού και γυρνάνε την πλάτη στον Βασίλη Μπισμπίκη – Τι τηλεθέαση έκανε το “Αυτή η νύχτα μένει”

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στο κανάλι του Alpha αφού η πολυδιαφημιζόμενη νέα σειρά Αυτή η νύχτα μένει με τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Βασίλη Μπισμίκη δεν φέρνει τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης . Οι τηλεθεατές αφού δουν το επεισόδιο με το Σασμό που σαρώνει και μάλιστα η νέα σειρά ξεκινάει χωρίς διαφημίσεις, αλλάζουν κανάλι και γυρνάνε την πλάτη στην τηλεθέαση!

Στην πρεμιέρα το Αυτή η νύχτα μένει έκανε 20 -21% ενώ το δεύτερο επεισόδιο κατρακύλησε στο 17% περίπου!

Αυτή η νύχτα μένει θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη και διαφημίστηκε ως η σειρά που θα αλλάξει τις νύχτες μας , κάτι που δεν φαίνεται να συμβαίνει τουλάχιστον την πρώτη εβδομάδα!

Διαφήμιση

Ο προβληματισμός ίσως οδηγήσει σε εξελίξεις, με το κανάλι να αλλάξει της ημέρες προβολής ώστε να μην βρίσκει  απέναντι τουλάχιστον από το Next Top Model Ελλάδας για να κερδίσει αυτό το κοινό.

Σίγουρα θα παίξει σε επανάληψη μέσα στο Σαββατοκύριακο με στόχο να κεντρίσει το ενδιαφέρον σε ακόμα περισσότερους τηλεθεατές.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κάνει πρεμιέρα βέβαια στο mega channel και η πολυδιαφημιζόμενη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που θα ολοκληρωθεί σε 9 επεισόδια και είναι επιπέδου Netflix με τον ανταγωνισμό να γίνεται ακόμα πιο σκληρός.

Δες το νέο τρέιλερ




Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

GNTM: Σκότωσε άνθρωπο η νικήτρια του ριάλιτι Κυβέλη Χατζηευστρατίου – Κρατείται στην Αστυνομία

Έδιναν λεφτά στη μάνα; Σοκ από τις νέες αποκαλύψεις για τους παιδοβιαστές του Κολωνού