in

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αγκαλιά και τα λόγια στο Βασσάλο – ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ – Αποχώρησε από το ριάλιτι Survivor Ελλάδας

Έφυγε από το Survivor All Star η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Την τελευταία τους αγκαλιά φαίνεται ότι έδωσαν το πρώην ζευγάρι Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Survivor All Star! Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Survivor το 2017 και έγιναν ζευγάρι λίγο αργότερα.

Μέχρι πέρσι όλα πήγαιναν καλά όμως το τελευταίο διάστημα είχαν πάρει κάποιες αποστάσεις!

Χαρακτηριστικό της απόστασης που είχαν αποφασίσει να πάρουν ήταν ότι δεν πήγαν μαζί στο Asia Express αλλά ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήγε μόνος του γιατί ήθελε να πάρει το χρόνο του!

Διαφήμιση

Παράλληλα κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν ζευγάρι με τον Γρηγόρη Μόργκαν, τον παίκτη που είχαμε δει στο αντίπαλο δέος survivor που έπαιξε για την τηλεόραση του ΑΝΤ1 με το όνομα Nomads.

Έτσι, εύλογα κάποιοι θεώρησαν ότι ήταν ευκαιρία για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευριδίκη Βαλαβάνη τώρα στο ριάλιτι επιβίωσης, το Survivor All Star που θα βρίσκονταν μαζί για αρκετό καιρό να ανανεώσουν τη σχέση τους όπως είχε συμβεί και με τον Σάκη Κακουριώτη Μαριλένα Ρουμελιώτη!

Ο κόσμος όμως αποφάσισε διαφορετικά. Έδιωξε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη από το ριάλιτι επιβίωσης και ένας οριστικός χωρισμός πρέπει να γράτηκε με αυτήν την εικόνα και το βίντεο που θα δείτε πιο κάτω

Η γοητευτική επιχειρηματίας ήταν υποψήφια μαζί με την Καρολίνα Καλύβα και τους Κώστα Παπαδόπουλο, Σπύρο Μαρτίκα, με το κοινό να αποφασίζει ότι πρέπει να αποχωρήσει.

Οι παίκτες πάγωσαν







Συνεπώς, η παρουσία της ολοκληρώθηκε πολύ γρηγορότερα σε σχέση με την πρώτη της συμμετοχή, με τον Κωνσταντίνο Βασσάλο να της κάνει θερμή αγκαλιά και να της λέει: «μην κλαις».

Η ίδια ανέφερε: «Δεν το ένιωθα ότι θα φύγω. Είναι η γνώμη του κοινού, δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Είχα πει στα παιδιά ότι βρίσκομαι με το ένα πόδι πιο κοντά στο σπίτι μου. Στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στα ζωάκια μου. Θα μου λείψουν όλοι εδώ, είναι νωρίς. Προχωράμε», ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να είναι νικητής ο Κωνσταντίνος. Πιστεύω ότι θα φτάσει ψηλά και θα φέρει ακόμη μία κούπα στο σπίτι».




Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Πας σε δημόσια τουαλέτα; Με αυτά τα tips θα αποφύγεις τις μολύνσεις

Γιάννης Αντετοκούνμπο: ΧΑΖΕΨΑΜΕ- Αυτό είναι το νέο του σπίτι – 920 τετραγωνικά και 8 μπάνια