in

Νατάσα Θεοδωρίδου: Φωτογραφία. Έτσι ήταν 20 χρόνια πίσω, πριν τις πλαστικές

Έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις η Νατάσα Θεοδωρίδου; πόσες και που τελικά;

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μία τραγουδίστρια που εδώ και 26 περίπου χρόνια από το μακρινό 1996 όπου εμφανιζόταν στις χάντρες με τον Τριαντάφυλλο το Λάμπη Λιβιεράτο και τον Αντώνη Ρέμο ανήκει στις κορυφαίες λαϊκές τραγουδίστριες!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει δύο κόρες από τους δύο γάμους της. Η μία είναι δικηγόρος και η άλλη φιλόλογος.

Διαφήμιση

Όταν κατέβηκε στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη η μεγάλη της κόρη ήταν ενάμισι έτους και η Νατάσα Θεοδωρίδου ζήτησε ένα σπίτι για να μείνει στη Βούλα γιατί ήθελε να είναι κοντά στη θάλασσα!

Μάλιστα όπως έχει δηλώσει δεν ήταν σίγουρη ότι θα τα κατάφερνε στη νυχτερινή Αθήνα και ήταν έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή στη Θεσσαλονίκη! Η ζωή όμως είχε άλλα σχέδια για την αγαπημένη τραγουδίστρια!

Η πρώτη της επιτυχία ήταν το δίχως λόγο και αφορμή το οποίο όταν άκουσε πρώτη φορά από το ραδιόφωνο δάκρυσε. Η Νατάσα Θεοδωρίδου θυμάται ότι κατέβαινε την Κηφισίας με το αυτοκίνητο όταν άκουσε το τραγούδι της από το ραδιόφωνο. Έκανε δεξιά, σταμάτησε, το απόλαυσε μόνη της και φυσικά δάκρυσε!

Αν και στα προσωπικά της όπως έχει δηλώσει δεν τα κατάφερε και τόσο καλά αφού έχει δύο διαζύγια οι άντρες τους οποίους παντρεύτηκε ήταν εξαιρετικοί άνθρωποι και πατεράδες

Όσο για τις πλαστικές επεμβάσεις η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν παντρεμένη με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο. Όποτε έχει κάνει; Τι απαντά η ίδια; Τι δείχνει η φωτογραφία από το παρελθόν

Είναι αστικός μύθος και γελάνε κάποιοι μαζί μας για το ότι ήμουν παντρεμένη με πλαστικό. Τις αισθητικές επεμβάσεις τις χρησιμοποιώ και εγώ. Αν και εφόσον σου δίνει χαρά και υποβοηθά να μην φαίνεσαι κουρασμένη και δεν αγγίζει τα όρια της υπερβολής, να υπάρχει μέτρο δηλαδή, είμαι υπέρ.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αρετή Λαούρτη

Η Αρετή γράφει για αυτά που παρατηρεί από χόμπι. Είναι καθηγήτρια Αγγλικών και υπήρξε φανατική αναγνώστρια!
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Zendaya και Tom Holland: Αγόρασαν σπίτι αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λονδίνο

Blake Lively: Φόρεσε το πιο κομψό Michael Kors σύνολο για την NYFW