in

Γουάντα Νάρα: Τη ΒΡΗΚΑΜΕ. Η φωτογραφία χωρίς σουτιέν που διέλυσε τον Μάουρο Ικάρντι

Η Wanda Nara είναι μία πολύ όμορφη λατίνα ηθοποιός και influencer και το πρώτο πράγμα που θα προσέξεις είναι τα μάτια της. Στη συνέχεια βέβαια θα διαπιστώσεις πόσο Γουάντα Νάρα είναι παρατηρώντας και τα προσόντα της!

Αυτά έκλεψαν το μυαλό και την καρδιά του Μάουρο Ικάρντι και πλέον τα χαίρεται στο Παρίσι που το ζευγάρι ζει τα τελευταία χρόνια!

Διαφήμιση

Δεν είναι βέβαια τυχερός μόνο ο Ικάρντι, αφού η Γουάντα Νάρα αρέσκεται να αναδεικνύει τα προσόντα της και μέσω του Instagram. Συχνά ανεβάζει σέλφι ποζάροντας στον καθρέφτη επιδεικνύοντας τις λατινοαμερικάνικες καμπύλες της.

Άλλωστε 11 εκατομμύρια ακόλουθοι δεν μαζεύονται τυχαία σε ένα λογαριασμό στα social media!

Η Αργεντίνα καλλονή έχει ανεβάσει χιλιάδες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και αν έχεις χρόνο να τον ψάξεις θα βρεις διαμάντια εκεί μέσα!

Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες ιναρτ χωρίς να φοράει σουτιέν έχει γυρίσει πλάι στον καθρέφτη και προσφέρει επικό side boobs

Λογικά θα είναι από τις φωτογραφίες που προτοείδε ο Ικαρντι και αξίζει να μνημονευτεί!

Η φωτογραφία συγκέντρωσε γρήγορα σχεδόν 620.000 likes με τους θαυμαστές που τη λατρεύουν να γεμίζουν τα σχόλια με emoji φωτιά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

GNTM: Θέλει η Άννα Αμανατίδου να κρυφτεί και τα προσόντα δε την αφήνουν. Θυμάστε που οι κριτές του ριάλιτι την έβρισκαν σέξι; ΔΙΚΙΟ είχαν

Ρία Αντωνίου: Επέστρεψε με στρινγκ, τούρλωμα και στόρι και φυσικά… έριξε το instagram. Δες το πριν χαθεί